Modellen er 179 cm høj og bærer en str. 34/36

Skiundertøj fra Áhkká

Lange underbukser i blødt, fugttransporterende funktionelt materiale med tætsiddende pasform og 4-vejsstretch. Let børstet inderside, der varmer skønt. Bløde flatlocksømme reducerer risikoen for gnavesår. Benlængde ca. 73 cm i str. 34/36.
Materialet har en unik S.Café-behandling, hvor man genbruger kaffegrums ved en patenteret proces. Det får gennem denne specielle proces virkelig god åndbarhed og tørrer hurtigt, beskytter mod UV-stråler og modvirker dårlig lugt. Tøjet i sig selv lugter ikke. Udover at have de unikke egenskaber, er S.Café et godt miljøvalg.

Produktet består af genanvendt polyester, der er blevet brugt for at reducere mængden af affald og ressourceforbrug. Den mest almindelige råvarekilde til genindvundet polyester er gamle udtjente PET-flasker.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes erfaringer fra det ekstreme til hverdagslivet, som har ført til áhkká by Renata, en kollektion, der fremstillet til at holde til en eventyrlig hverdag.

  • Udformning: Jersey
  • Pasform: Regular
  • Betræk: 80% Polyester, 20% Elastan
  • Talje: Normal talje

Varenummer: 7004946-02-3840

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse