Modellen er 179 cm høj og bærer en str. 36

Dun- & dynejakker fra Áhkká

Vatteret, multifunktionel jakke i tidløst design med mange anvendelsesmuligheder. Underdelen er aftagelig og kan bruges separat som nederdel eller tørklæde.
Vandafvisende yderstof af genindvundet polyster og fyld af MóurráFill, et let og blødt materiale af genindvundet polyester med gode varmende egenskaber.
Aftagelig hætte. Høj krave med børstet polyester på indersiden for øget komfort. Lukkes med lynlås og trykknapper. To lommer med lynlås og skjulte ribkanter i jersey med hul til tommelfingeren. Løbegang med stop i kanten forneden. Aftagelig underdel på jakken med løbegang inde i lommerne.
Også løbegang i kanten forneden. Når underdelen anvendes som nederdel, skal den vendes på hovedet og knappes i taljen. Vidden kan justeres ved hjælp af løbegangen.
Længde 95 cm, med aftaget underdel 60 cm i str. M.

Renata Chlumska er en sand eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i áhkká by Renata en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Pasform: Regular
  • Funktion: Varmt foret
  • Betræk: 100% Polyester

Varenummer: 7004962-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse