Produktion


Startside    Socialt ansvar    Bæredygtig bomuldsproduktion

Ellos arbejder aktivt for at mennesker skal kunne arbejde under gode arbejdsforhold.

#ellosactionlist

Socialt ansvar


Ellos arbejder aktivt for at mennesker skal kunne arbejde under gode arbejdsforhold. Dette er for at sikre, at Ellos produkter fremstilles i et sikkert og trygt arbejdsmiljø.

Det er vigtigt både for os og for vores kunder, at Ellos produkter fremstilles på fabrikker med gode arbejdsforhold. Hvor der er respekt for mennesket og miljøet. På baggrund af dette har vi etableret et adfærdskodeks baseret på standarden Initiative Clause Social, ICS, som omfatter børnearbejde, tvungen arbejdskraft, diskriminering, retten til at være organiseret i et fagforbund, lønninger, goder, sundhed, arbejdssikkerhed og miljø.

Alle nye leverandører skal underskrive dette etiske kodeks og bekræfte, at de aktivt arbejder for at opretholde det. For at sikre dette stræber Ellos efter at have et tæt samarbejde med samtlige leverandører. Derudover gennemfører vores største samarbejdspartner, Kering Group Sourcing, KGS, regelmæssige inspektioner og opfølgninger på fabrikkerne. For samarbejdspartnere uden for KGS gennemfører vi undersøgelser og opfølgninger via Bureau Veritas.

Siden 2016 har Ellos været medlem af Accord Bangladesh, en uafhængig overenskomst mellem varemærker og fabrikker. Sammen arbejder medlemmerne for et sikkert og trygt arbejdsmiljø i Bangladesh.

Vi følger Ellos Groups fælles Suppliers Code of Conduct, som du kan læse mere om her: Suppliers Code of Conduct

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET