Bæredygtighed

Produktion


Startside    Socialt ansvar    Bæredygtig bomuldsproduktion

Ellos arbejder aktivt for at mennesker skal kunne arbejde under gode arbejdsforhold.

#ellosactionlist

Socialt ansvar


Ellos arbejder aktivt for at mennesker skal kunne arbejde under gode arbejdsforhold. Dette er for at sikre, at Ellos produkter fremstilles i et sikkert og trygt arbejdsmiljø.

Det er vigtigt både for os og for vores kunder, at Ellos produkter fremstilles på fabrikker med gode arbejdsforhold. Hvor der er respekt for mennesket og miljøet. På baggrund af dette har vi etableret et adfærdskodeks baseret på standarden Initiative Clause Social, ICS, som omfatter børnearbejde, tvungen arbejdskraft, diskriminering, retten til at være organiseret i et fagforbund, lønninger, goder, sundhed, arbejdssikkerhed og miljø.

Alle nye leverandører skal underskrive dette etiske kodeks og bekræfte, at de aktivt arbejder for at opretholde det. For at sikre dette stræber Ellos efter at have et tæt samarbejde med samtlige leverandører. Derudover gennemfører vores største samarbejdspartner, Kering Group Sourcing, KGS, regelmæssige inspektioner og opfølgninger på fabrikkerne. For samarbejdspartnere uden for KGS gennemfører vi undersøgelser og opfølgninger via Bureau Veritas.

Vi følger Ellos Groups fælles Suppliers Code of Conduct, som du kan læse mere om her: Suppliers Code of ConductFair Trade Accord Bangladesh


En sikker tekstilindustri er et vigtigt emne for Ellos Group. Vi har arbejdet aktivt i mange år for at sikre trygge arbejdsforhold for alle vores leverandører. I 2013 skrev vi under på "The Accord on Fire and Building Safety in Bangladesh" og i år udløb aftalen. Da vores forretningsmodel har bevæget sig mere i retning af boligindretning og vores volumen for indkøb ikke længere svarer til rammerne i den nye aftale, har vi lavet en grundig analyse af vores evne til at leve op til aftalen. Vi har konkluderet, at vi vil fortsætte samarbejdet og har besluttet at underskrive den nye aftale.

Vi ser frem til at arbejde sammen med andre virksomheder for at forbedre kvindernes rettigheder i Bangladesh og vi vil gøre vores bedste ud fra vores forudsætninger. Derudover vil vi fortsat tage egne initiativer på dette vigtige område, som vi er dybt engagerede i, blandt andet via vores samarbejde med Kvinna till Kvinna og ved at gennemføre audits sammen med Bureau Veritas for brand- og bygningssikkerhed hos vores leverandører.

Vores audits følger etablerede standarder fra Business Social Compliance Initiative (BSCI), et europæisk samarbejdsinitiativ, der overholder ILO's kernekonventioner. Resultater og opfølgning af vores arbejde vil blive rapporteret årligt iEllos Groups bæredygtighedsrapport.

Vi hæver også ambitionsniveauet ved fremover at inspicere fabrikker i Indien og Pakistan, foruden Bangladesh, og desuden tage højde for alle produktgrupper, ikke kun tekstiler, i vores audits.

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET