Bæredygtighed

Samfundsengagement


Startside    Genanvendelse og genindvinding    Vores miljøpåvirkning

Vi tilbyder vores kunder mere miljøbevidste alternativer som f.eks. produkter fremstillet af genindvundne tekstiler.

#ellosactionlist

Genanvendelse og genindvinding


Bæredygtigt forbrug er grundlæggende for vores planets trivsel. Derfor tilbyder vi mere miljøbevidste alternativer og donerer mangelfulde varer, der ikke kan sælges, til vores samarbejdspartnere.

Produktion af tøj og tekstiler er en ressourcekrævende proces. Derfor er genanvendelse eller genindvinding et bedre alternativ end at det havner i skraldespanden. Ellos samarbejder med forskellige leverandører og organisationer for at finde bedre løsninger til at øge andelen af genanvendelse og genindvinding af tekstil og produkter.

Vi tilbyder vores kunder mere miljøbevidste alternativer som f.eks. produkter fremstillet af genindvundne tekstiler. Vi ønsker at fremme en mere bæredygtig forbrugerkultur.

Samarbejdspartnere
Defekte varer eller tekstil, som af forskellige årsager ikke kan sælges, doneres til vores samarbejdspartnere som f.eks. Björkåfrihet og Borås Idésömnad. Der genindvindes de tekstiler, vi ikke kan bruge, til nye tekstiler, genanvendes, forvandles til nye produkter eller anvendes til uddannelse af elever.

Vi arbejder også forebyggende via vores samarbejde med eksempelvis T4RI og Swereas Textil Testbädd. T4RI er et netværk af medlemsvirksomheder i Svensk Handel som har til formål at bidrage til, at modebranchen samarbejder og tager ansvar for, at tekstiler genanvendes og genindvindes på den bedst mulige måde. Swereas Textil Testbädd er et netværk til videndeling og forskning inden for genindvinding af tekstiler.

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET