Trykkende varme og luft fuld af krydrede dufte. Afdæmpede, bløde farver blandes med alle sommerens lyde. Sæsonens trends henter inspiration fra basarerne, fra det livlige og overdådige. Kollektionen, som består af lette kaftaner, afslappede sæt og enkle bluser, er vores første, hvor alt tøj fra Ellos Collection er mærket med vores egen Better Choice-label.

Vi er nødt til at overvåge vores forbrug. Vi er nødt til at reducere vores indkøb, og det vi indkøber er nødt til at være bedre. Derfor har vi valgt, at alt tøj fra Ellos Collection i vores sommerkollektion består af flere bæredygtige materialer. Så lad sommervarmen komme. Lad roen sænke sig over tilværelsen, og lad os træffe nogle bedre valg.

Treat yourself     |     Treat your product     |     Treat your planet    ”A Better Choice” er vores egen mærkning, og vi har skabt den for at gøre det nemt for dig, der vil handle mere bæredygtigt. For at et produkt kan få en Better Choice-mærkning af os, skal det bestå af mindst 50% bæredygtige materialer. Hvad "mere bæredygtigt materiale" betyder, er forskelligt fra produkt til produkt. Det kan være alt fra genbrugsfibre til bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. Mere information om materialet findes på de respektive produktsider.


Læs mere om A Better Choice


...

Shop the look

    Treat yourself     |     Treat your product     |     Treat your planet    

    Uhøjtidelige kaftaner, rolige farver og naturinspirerede mønsterbilleder. Trenden er afslappet, livlig og lige så enkel som sommeren.

    Denne kollektionen handler om basarerne. Der hvor luften fyldes af krydrede dufte, hvor varmen nærmest trykker mod huden. Og sommeren bliver så afslappet og fyldt til randen af liv.

    View the collection