Fri fragt* på bestillinger over 499 DKK

Sommeren og sommerferien nærmer sig, og det er tid til at opdatere garderoben! Sommerens farveskala er blød og har toner af grønt og brunt som suppleres med kontraster i gult, beige og hvidt. Kjoler med vidde, flotte bukser og trendy nederdele er vores favoritter. Style dine flotte nederdele med enkle basistoppe for et clean og frisk look. Suppler med enkle, smukke smykker - fuldendt!

Summer favorites

Shop et udvalg af vores sommerfavoritter her.

  Plus & Curves

  Vi er stolte af vores store udvalg af størrelser - det er vigtigt for os, at alle kan klæde sig som de har lyst, uden at blive begrænset af noget så trivielt som størrelse. Shop dit bedste sommeroutfit i størrelse 42-60 her.

  Shop Plus & Curves

  De bedste vi ved er tøj, som kan varieres i det uendelige - derfor har vi skabt en hel kollektion fuld af netop den type tøj. Style med hæle til en aften ude med vennerne, eller med skønne sandaler til hverdag.

  Beachwear

  Shop alt det, du har brug for til en dag på stranden.

   Kjolen er sommerens topfavorit. Let at tage på i en fart, nem at style op eller ned og behagelig at have på. Med én enkelt style er du klædt på til dovne dage som bliver til lange, lyse sommeraftener.

   Shop for summer