Fri fragt* på bestillinger over 499 DKK

I år kommer sommeren til at se anderledes ud for de fleste af os. Udlandsrejser, som vi har glædet os til i lang tid, bliver aflyst, og vi må i stedet holde ferie derhjemme. Trods omstændighederne har vi stadig hinanden og de skønne dage fyldt med sol, dukkerter og afslapning. Nyd den skandinaviske sommer og alt det fantastiske, den kan byde på, og glem ikke at passe lidt bedre på hinanden i år.

Få allerede nu styr på familiens badetøj. Hos os finder du alle størrelser fra 36-60. Uanset, hvilken størrelse du bruger, så bær den med stolthed. Din krop viser hvem du er, den viser, hvad du har været igennem i livet , og den har bragt dig derhen, hvor du er lige nu. Du er fantastisk – din krop er fantastisk. Hyld den, elsk den, og vis den frem! #equallywomen

Udvalgte favoritter

  Det er bare let at være sammen om sommeren. Picnic på stranden med håndklæder fulde af sand og solvarme drikke. Lange, dovne dage som går over i aften med en varm trøje over badetøjet.

  #ELLOSFASHION

  Vores mix og match-koncept giver dig afveksling for pengene. Prøv dig frem med masser af nye stilkombinationer - som naturligvis findes i alle størrelser fra 36-60.

  #EQUALLYWOMEN

  Selected favorites

   You and me! – match dine og ungernes badetøj denne sommer. Med vores Mor + mini-kollektion bliver strandens flotteste par.

   #ELLOSFASHION

   Selected favorites