Made by Women


A SHORT STORY

Part 4/4


De bærer os gennem livet. De giver os mulighed for at opleve alt det, der er at opleve, alt hvad det indebærer at være menneske. Det er trods alt det, vores kroppe er beregnet til, ikke?

Manuscript by Sanna Langelotz

Alligevel glemmer vi det med jævne mellemrum. Det er ikke svært at forestille sig, at vores kroppe tilhører en anden, et helt andet blik. Pludselig står vi der, i nyt eller gammelt tøj og gransker os selv.

Gransker vores kroppe. Ikke baseret på hvad de muliggør, men baseret på hvilke normer og strukturer, man har fortalt os, at de skal være. Vores kroppe skal ikke længere betragtes som noget, der skal tilpasses og justeres.

Kan de ikke bare få lov til at være? Kan de ikke bare få lov til at bære os gennem livet i fred? Som den naturkraft, den umulige mulighed, de faktisk er.

Whose voices?


Indslaget i filmen, de stemmer, der høres i baggrunden, stammer fra fire forskellige profiler. Filmen findes som svensk, norsk, dansk og finsk udgave - hver version har sin egen profil og her finder du deres Instagram-profiler.Made by women


MADE BY WOMEN FEATURING

Tove Styrke


Tove Styrke fortolkede sangen ”Walk with me”. Lyt til sangen, se musikvideoen og læs interviewet.Ellen Bergström


Kvinden, der dukker op i gymnastiksalen, er skuespillerinden og komikeren Ellen Bergström. I forbindelse med denne kampagne laver Ellen sine egne film om hverdagssituationer, hun som kvinde havner i. Filmene bliver lagt ud på hendes Instagram i marts, følg hendes profil for at holde dig opdateret!

Jeg ønsker, at alle mennesker skal føle sig frie til at være sig selv og turde vise alle sider. Netop derfor fortolker jeg kampagnen lidt frit. Der vil ikke være nogen rød tråd. For jeg er ikke en rød tråd.

Ellen Bergström

Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna Langelotz