Made by Women


A SHORT STORY

Part 3/4


Hvad vil det sige at være kvinde? Med det enkelte ord kommer så mange forestillinger, så mange ideer og forventninger, at der er ikke er plads til mennesket. For hvad er disse forestillinger, hvis ikke et sammenstød mellem det menneskelige og det, der forventes af det kvindelige?

Manuscript by Sanna Langelotz

Midt i sammenstødet bliver vores stemmer tavse, vores kroppe retoucheret og vores vilje revalueret. Det vi er, er ikke nok. Tænk, hvis vi ignorerede alt det?

Tænk, hvis vi skrev vores egne regler, fortalte historierne om os på vores egne vilkår? Så det at være kvinde ikke konkurrerer med det menneskelige, det unikke og det helt særegne. For hvad betyder det egentlig at være kvinde?

Et eneste ord. Utallige versioner. Så lad os skrive det om til det, vi vil have det skal være.Made by women


MADE BY WOMEN FEATURING

Tove Styrke


Tove Styrke fortolkede sangen ”Walk with me”. Lyt til sangen, se musikvideoen og læs interviewet.


Siduri Poli


Stemmen, der høres i baggrunden, og kvinden, der dukker op uden for kontoret, er ingen ringere end iværksætteren og forfatteren Siduri Poli. Manuskriptet, der læses op, er et citat fra hendes debutbog Hur du lyckas i en vit värld, der blev udgivet i efteråret 2020 og kan købes på nettet.

Tænk, hvis vi kunne skabe flere muligheder for succes? […]. Tænk, hvis vi skabte plads til os selv for at hjælpe os selv? Tænk, hvis vi kunne opnå succes på vores egne vilkår. Tænk, hvis jeg snart stoppede med at tænke og i stedet begyndte at frigøre mig fra det billede, som andre har skabt for mig. Jeg vil skrive min egen historie og min egen fortælling.

SIDURI POLI
CITAT FRA HUR DU LYCKAS I EN VIT VÄRLD, SIDE 93.
SIDURI POLI, BOKFÖRLAGET FORUM: 2020.


Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna Langelotz