Made by Women


A SHORT STORY

Part 1/4


Verden er der ikke endnu. Vi er der ikke endnu. De roller, de konstruktioner, som vi kvinder træder ind i hver dag, er sammensat ned til mindste detalje – så hverdagsagtige og kedelige, at de næsten er usynlige.

Manuscript by Sanna Langelotz

Alle de forventninger, alle de normer og regler, der bevidst eller ubevidst pålægges kvinder. Vores kroppe. Vores måde at være på. De skrives ind i de sekunder, minutter, timer, som vi forventes at bruge på projektstyring, pasning, pleje og organisering.

Hvad nu, hvis vi strøg det hele? Hvad nu, hvis vi skrev alt i vores egen historie om, fortalte den på vores egne vilkår? Så vores kroppe kan være nøjagtigt som de er, hvor alt det hverdagsagtige og kedelige kan blive noget helt andet.

Så det at være kvinde, eller blive kvinde, ikke længere handler om at træde ind i roller, men i stedet handler om netop hvad som helst. Vi er der ikke endnu. Verden er der ikke endnu. Så. Vil du med os?Made by women


Whose voices?


Indslaget i filmen, de stemmer, der høres i baggrunden, stammer fra fire forskellige podcasts. Filmen findes som svensk, norsk, dansk og finsk udgave - hver version har sin egen podcast. Her finder du Instagram-profilerne for de respektive podcasts.MADE BY WOMEN FEATURING

Tove Styrke


Tove Styrke fortolkede sangen ”Walk with me”. Lyt til sangen, se musikvideoen og læs interviewet.

Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna LangelotzMADE BY WOMEN PRESENTS

The F word

FEATURING ÅNGESTPODDEN

Indslaget i den svenske film, de stemmer, der høres i baggrunden, er ingen ringere end Ångestpoddens Ida og Sofie. Sammen med os hos Ellos har de udviklet et nyt programpunkt i deres podcast - The F word. Med kærlighed og varme fortæller de om de anekdoter, deres lyttere har sendt ind. Alt fra tabubelagte emner til hverdagsbegivenheder – intet er for stort og intet er for småt.