Made by women

Made by Women er præcis det, navnet antyder - kampagner lavet af kvinder til kvinder. Vi ønsker at fremhæve alle de fantastiske kvinder derude og lade dem fortælle deres historie - autentiske fortællinger hvor forskellige stemmer bliver hørt. Her kan I få del i Molly Sandéns fortælling. Molly er sanger, sangskriver og kunstner. Hun er en kvindes stemme - for alle kvinder.Kropsidealet i dag er alt for snævert og unuanceret. Vi bør vel afspejle hele menneskeheden, ikke? Jeg vil se alle kroppe.

Ni år. Så gammel var Molly første gang, hun fik at vide, at hendes krop var forkert. At den ikke lå inden for normen. Her begyndte hun at kæmpe mod sin krop. En kamp som skulle vare i mange år. Hun forsøgte at passe ind, få den til at overholde de godkendte normer. Men da hun var 24 år, besteg hun Kilimanjaro og det var der, hun sluttede fred med sin krop. Hun mærkede en taknemmelighed for sine lunger og sine muskler - for kroppen der bar hende op ad bjerget. Hun besteg ikke kun Kilimanjaro, men også sit eget selvbillede. Hun kunne endelig mærke sin krop indefra i stedet for bare at se den udefra. Kroppen er ikke et smykke, andre skal se på. Kroppen er et værktøj, som bruges efter bedste evne. Molly er en rollemodel for mange unge kvinder i hendes erhverv som kunstner, som iværksætter og som person.

Made by women

Skjorte Yale Easy Care 249 DKK

Jeg har ingen negative tanker om andre kvinders udseende - hvorfor skulle folk så have det om mig? Vi er alle kvinder.

#equallywomen – til alle kroppe, til alle kvinder

Made by Women

Alle kvinder har en historie at fortælle. Et livsskæbne og visdom som andre, der genkender sig selv i hendes stemme, kan relatere til. Genkendelse er vores stærkeste måde at relatere til hinanden på. Genkendelse er inkluderende. Derfor lader vi nu rampelyset falde på forskellige kvinder med forskellige stemmer og forskellige livsskæbner. Vi lader en kvindes stemme blive hørt - for alle kvinder. Klik her og læs mere om de kvinder, vi har valgt at fremhæve denne gang."Gå med mig"

Lyt til Molly Sandéns fortolkning af
Ellos' sang "Walk with me"