#In collaboration with Sofia Ruutu

Vi inddrager jævnligt kvindelige inspiratorer og kreatører i vores kampagner og kollektioner. Sammen med os hos Ellos har Sofia Ruutu designet en unik plaid i uld af højeste kvalitet, en smuk detalje til hjemmet som gør det uimodståeligt hyggeligt og indbydende. Se mere fra Sofia Ruutus design, og find inspiration!

Sofia Ruutu     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Sofia Ruutu

Sofia Ruutu er en finsk influencer og blogger som på sine kanaler inspirerer inden for mode, indretning og skønhed. I samarbejde med os hos Ellos har hun designet en plaid som med sit udtryk leder tankerne hen på skandinavisk kølighed og minimalisme. Med ekstra blød uld af højeste kvalitet bliver plaiden som en varm omfavnelse, perfekt til de køligere dage, der er lige på trapperne.

Plaiden er fremstillet af Klippan Yllefabrik, som bruger lammeuld af højeste kvalitet. Den bløde uld giver plaiden den der ekstra bløde og varme fornemmelse, præcis hvad vi længes efter, når temperaturen udenfor bliver lavere.

Uldplaid Tyyni
Uldplaid Tyyni 799 DKK
Uldplaid Tyyni
Uldplaid Tyyni 799 DKK

Jeg lever for de hyggelige aftener derhjemme. Derfor er det vigtigt at skabe en indbydende atmosfære for min familie at være i. Tyyni betyder ro på finsk, og det var det, jeg ønskede, at det bløde og varme tæppe skulle afspejle med sit beroligende bølgemønster.

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Sofia Ruutus kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.
Made by women