Vi inddrager jævnligt inspiratorer og kreatører i vores kampagner og kollektioner. Linda-Marie har sammen med os hos Ellos lavet en kollektion af occasion-kjoler, sko og øreringe til alle sommerens begivenheder. Som en bonus er der også en butterfly, så dem med jakkesæt matcher. Denne kollektion er en hyldest til kærligheden, til kroppen og til alle øjeblikke, der er værd at fejre.

Kjole Sanna
Kjole Sanna 419 DKK
We adore dresses - for every bridesmaid

Skal du til bryllup eller måske en stor midsommerfest til sommer? Leder du efter den perfekte kjole? Linda-Marie Nilsson saves the day med sin kollektion i designsamarbejde med Ellos. Kollektionen går fra størrelse 34/36 til 58/60 – her er noget for de fleste..

Maxi kjole Evelina 699 DKK

Maxi kjole Evelina 699 DKK

Maxi kjole Alexandra 799 DKK

Made by Linda-Marie

Linda-Marie Nilsson er en kropspositiv influencer og forfatter med over 130.000 følgere på Instagram. Da hun selv skal giftes til sommer, er det en kollektion, der er skabt med bryllupper som inspiration. Fejr livet og kærligheden med en kjole!

  • Ellos Collection Kjole Sanna

    419 DKK
    Oprindelig pris 699 DKK
  • Ellos Collection Maxi kjole Alexandra

    799 DKK
  • Ellos Collection Blondekjole Frida-Linn

    399 DKK
  • Ellos Collection Blondekjole Frida-Linn

    399 DKK
Kjole Jamie
Kjole Jamie 269 DKK
Kjole Jamie 269 DKK

Inspirationen til min kollektion er egentlig bare ét ord: Kærlighed. Jeg vil have, at hver kjole, smykke og sko får dig til at boble af kærlighed. At de kan give dig, der skal til fest eller bryllup – som gæst eller brudepige, lidt ekstra mod. Mod til at blive bemærket, danse som om ingen ser på og turde føle dig som det smukkeste menneske i hele verden. Jeg er ekstra stolt over og glad for, at kjolerne kommer i ALLE Ellos størrelser – fra 34/36 til 58/60. Fordi vi alle fortjener at stråle.

Det føles stadig helt surrealistisk, at jeg snart skal giftes med mit livs kærlighed. Jeg er nervøs samtidig med, at jeg føler mig så rolig i min krop. Fra dag ét har vi været meget enige om, hvordan vi vil have at festen og brylluppet skal være, og det føles som om alle brikkerne begynder at falde på plads til vores drømmebryllup. Vi vil gerne have at det er smukt, men også sjovt med masser af humor og overraskelser! Desuden vil mine brudepiger hver bære en smuk kjole fra min egen kollektion, og jeg glæder mig til at se kjolerne på mine bedste venner.

Blondekjole Frida-Linn
Blondekjole Frida-Linn 399 DKK
Kjole Melinda
Kjole Melinda 599 DKK

Kollektionen betyder utrolig meget for mig. Hele mit liv har jeg drømt om at blive inkluderet, om at være velkommen og regnet for noget. Ventet på at se nogen, der ligner mig i annoncerne, i reklamerne, i tøj, der passer til min krop. At kunne stå her for tredje år i træk, med alle mine buler, fordybninger og alt det der aldrig var velkomment nogen steder før, med min tredje kollektion, som jeg både har designet og stået model til, er så fantastisk. Og det føles så godt, at den, jeg ventede på at se hele mit liv, var... mig selv.


#weadorelinda-marie

Linda-Marie Nilsson     |     #weadoredresses     |     #weadoreblouses     |     #weadorefrida    

Shop the collaboration

Ellos Collection Maxi kjole Evelina

699 DKK

+1 farve

Ellos Collection Kjole Melinda

599 DKK

Ellos Collection Blondekjole Frida-Linn

399 DKK

+1 farve

Ellos Collection Øreringe Linda-Marie

199 DKK

Ellos Collection Maxi kjole Evelina

699 DKK

+1 farve

Ellos Collection Maxi kjole Alexandra

799 DKK

Ellos Collection Blondekjole Frida-Linn

399 DKK

+1 farve

Ellos Shoes Sandaler Zezze Lace

279 DKK 399 DKK

Ellos Collection Kjole Sanna

419 DKK
Oprindelig pris 699 DKK

Ellos Collection Kjole Jamie

269 DKK
Oprindelig pris 449 DKK

+1 farve

Ellos Collection Kjole Jamie

225 DKK
Oprindelig pris 449 DKK

+1 farve

Du har set 11 af 11 produkter

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Linda-Maries kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.