#In collaboration with Hannes Mauritzson

Vi inddrager jævnligt inspiratorer og kreatører i vores kampagner og kollektioner. Hannes Mauritzson har sammen med os hos Ellos produceret en forårskollektion, så vi kan tage imod varmere dage og det længe ventede lys med åbne arme. Lad den gule dug pryde bordet i øjeblikke med dem du holder af, og fyld vasen med grene, hvor knopperne bekræfter det, vi alle sammen har følt - at nu kommer alt til live igen.

Forklæde Liv
Forklæde Liv 174 DKK

Hannes Mauritzson     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Hannes Mauritzson

En kollektion vi gerne vil have med os fra forårets første usikre skridt til de selvsikkert varme sommerdage. Som for eksempel bakken i rotting, som står solidt, når du serverer (eller får serveret...) morgenmad på sengen en dejlig weekend i april. Og når du dækker bordet med jordbærkage og lilla buketter for at fejre endnu en skoleafslutning, kan den gule dug være grundlaget for det dækkede bord. En kollektion, der kaster et gyldent skær over de øjeblikke i livet, som set i bakspejlet kan blive vores allerbedste minder.

 • Ellos Home Forklæde Liv

  174 DKK
  Oprindelig pris 249 DKK
 • Ellos Home Lysestage/vase Näckros højde 14,5 cm

  209 DKK
  Oprindelig pris 349 DKK
 • Ellos Home Bakke Kärleksört

  479 DKK
  Oprindelig pris 799 DKK
#In collaboration with Hannes Mauritzson

Hannes Mauritzson arbejder som Social Media & Community Manager og driver derudover sin Instagramkonto med mere end 127 tusinde følgere. Den kollektion, Hannes har udviklet sammen med os hos Ellos, går hånd i hånd med det, han ønsker at formidle til dem, der følger ham – at hverdagslykken ligger i det enkle, i detaljerne og i det, vi deler med andre. Som at plukke årets første buket påskeliljer og dække op til kaffepause i forårssolen.

Ideen med kollektionen er at byde foråret velkommen og tage hånd om vores længsel efter lys og grønt. Jeg ønsker, at kollektionen skal symbolisere påsken på en højtidelig og traditionel måde, men også længslen efter foråret.

Knagerække Elize 3 kroge 199 DKK

Spring: change in the most beautiful way
Lysestage/vase Näckros højde 14,5 cm 209 DKK

Den røde tråd i denne kollektion er min kærlighed til ranunkel. Den er broderet på servietterne og forklædet, som skal være anvendeligt både i køkkenet og også udendørs, når du skal i gang med at rode i haven.

Pudebetræk Candice Zip i vasket hør 50x50 cm 179 DKKSpring: change in the most beautiful way
Bakke Kärleksört 479 DKK DARIA Asiet 18 cm, 2-pak 199 DKK Fad Curl small 99 DKK

#WeAdoreHannes

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har set 0 af 1 produkter

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Hannes kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.