#In collaboration with Frida Kummerfeldt

Vi inddrager jævnligt inspiratorer og kreatører i vores kampagner og kollektioner. Frida Kummerfeldt har sammen med os hos Ellos produceret en forårskollektion af kjoler, bluser og bukser til sommerens dejlige arrangementer. Fejr lyse aftener og lange nætter i statement-farver, smocktalje og feminine former. Invester i det perfekte par hvide jakkesætsbukser og en bluse til det hele - udforsk samarbejdet her!

  • Ellos Collection Kjole Frida

    419 DKK
    Oprindelig pris 699 DKK
  • Ellos Collection Bluse Viola

    499 DKK
  • Ellos Collection Bluse Karla

    190 DKK
    Oprindelig pris 379 DKK
  • Ellos Collection Bukser Sabine

    599 DKK

Kjole Frida 419 DKK

Made by Frida

Frida Kummerfeldt er en svensk influencer og content creator med over 22.000 følgere på Instagram. Via sine kanaler inspirerer hun sine følgere med mode, stylingtips og kropspositivitet. Sammen med os hos Ellos har hun nu designet sin første kollektion – en fantastisk kombination af farver, mønstre og feminine former. Find sommerens favoritter her!

Kjole Frida
Kjole Frida 419 DKK

Denne kollektion er en revanche for alle os modebevidste kvinder, der har følt, at vores kroppe var forkerte. Vores kroppe har aldrig været forkerte. Jeg ønskede at skabe flot modetøj i forskellige størrelser lavet til mange forskellige kropstyper. Fordi alle fortjener at stråle og føle sig smukke – indefra og udenpå.

Bukser Sabine 599 DKK
Bukser Sabine
Bukser Sabine 599 DKK

For mig var det vigtigt at skabe en moderigtig kollektion med tøj, der udfordrer os til at turde blive set, vise os frem og eje vores dejlige kroppe. Farverigt eller helt hvidt, stramtsiddende og med cut-outs – modedetaljer, som mange tidligere ikke turde gå med. Men nu er tiden inde!

Bluse Viola
Bluse Viola 499 DKK
Bluse Karla
Bluse Karla 190 DKK

Min favorit er den mønstrede statement-kjole Estrid, opkaldt efter min datter. Mit livs sol, der inspirerer mig hver dag. Som forælder vil jeg gerne vise hende kropspositivitet og skabe en ny generation af piger, der ikke engang ved, hvad kropshad er. Jeg vil tage denne kjole på til alle forårets og sommerens fester, bryllupper og ja, alle de dage hvor jeg ganske enkelt vil være FAB!

Det er med tårer i øjnene, at jeg præsenterer denne kollektion. Den er lavet til dig. Så du kan stå foran spejlet og føle, at du er den kvinde, du så længe har drømt om at være. Slut med at gemme sig! Nu er det din tur til at stråle!


#weadorefrida

Frida Kummerfeldt     |     #weadoredresses     |     #weadoreblouses     |     #weadorefrida    

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har set 0 af 1 produkter

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Fridas kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.