#In collaboration with Frida Kummerfeldt

Vi inddrager jævnligt inspiratorer og kreatører i vores kampagner og kollektioner. Frida Kummerfeldt har sammen med os hos Ellos produceret en forårskollektion af kjoler, bluser og bukser til sommerens dejlige arrangementer. Fejr lyse aftener og lange nætter i statement-farver, smocktalje og feminine former. Invester i det perfekte par hvide jakkesætsbukser og en bluse til det hele - udforsk samarbejdet her!

Maxikjole Estrid
Maxikjole Estrid 524 DKK
 • Ellos Collection - Maxikjole Estrid

  Ellos Collection Maxikjole Estrid

  524 DKK 699 DKK -25%
 • Ellos Collection - Bukser Sabine

  Ellos Collection Bukser Sabine

  374 DKK 499 DKK -25%
 • Ellos Collection - Kjole Frida

  Ellos Collection Kjole Frida

  449 DKK 599 DKK -25%
 • Ellos Collection - Bluse Viola

  Ellos Collection Bluse Viola

  299 DKK 399 DKK -25%

Kjole Frida 449 DKK

Made by Frida

Frida Kummerfeldt er en svensk influencer og content creator med over 22.000 følgere på Instagram. Via sine kanaler inspirerer hun sine følgere med mode, stylingtips og kropspositivitet. Sammen med os hos Ellos har hun nu designet sin første kollektion – en fantastisk kombination af farver, mønstre og feminine former. Find sommerens favoritter her!

Kjole Frida
Kjole Frida 449 DKK

Denne kollektion er en revanche for alle os modebevidste kvinder, der har følt, at vores kroppe var forkerte. Vores kroppe har aldrig været forkerte. Jeg ønskede at skabe flot modetøj i forskellige størrelser lavet til mange forskellige kropstyper. Fordi alle fortjener at stråle og føle sig smukke – indefra og udenpå.

Bluse Paula
Bluse Paula 299 DKK
Bukser Sabine
Bukser Sabine 374 DKK

For mig var det vigtigt at skabe en moderigtig kollektion med tøj, der udfordrer os til at turde blive set, vise os frem og eje vores dejlige kroppe. Farverigt eller helt hvidt, stramtsiddende og med cut-outs – modedetaljer, som mange tidligere ikke turde gå med. Men nu er tiden inde!

Bluse Viola
Bluse Viola 299 DKK
Bluse Karla
Bluse Karla 262 DKK

Min favorit er den mønstrede statement-kjole Estrid, opkaldt efter min datter. Mit livs sol, der inspirerer mig hver dag. Som forælder vil jeg gerne vise hende kropspositivitet og skabe en ny generation af piger, der ikke engang ved, hvad kropshad er. Jeg vil tage denne kjole på til alle forårets og sommerens fester, bryllupper og ja, alle de dage hvor jeg ganske enkelt vil være FAB!

Maxikjole Estrid
Maxikjole Estrid 524 DKK

Det er med tårer i øjnene, at jeg præsenterer denne kollektion. Den er lavet til dig. Så du kan stå foran spejlet og føle, at du er den kvinde, du så længe har drømt om at være. Slut med at gemme sig! Nu er det din tur til at stråle!


#weadorefrida

Frida Kummerfeldt     |     #weadoredresses     |     #weadoreblouses     |     #weadorefrida    

Shop the collaboration

Ellos Collection - Bukser Sabine

Ellos Collection Bukser Sabine

374 DKK 499 DKK -25%
Ellos Collection - Bluse Paula

Ellos Collection Bluse Paula

299 DKK 399 DKK -25%
Ellos Collection - Bluse Viola

Ellos Collection Bluse Viola

299 DKK 399 DKK -25%
Ellos Collection - Maxikjole Estrid

Ellos Collection Maxikjole Estrid

524 DKK 699 DKK -25%
Ellos Collection - Kjole Frida

Ellos Collection Kjole Frida

449 DKK 599 DKK -25%
Ellos Collection - Bluse Karla

Ellos Collection Bluse Karla

262 DKK 349 DKK -25%

Du har set 6 af 6 produkter

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Fridas kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.