Vi inddrager jævnligt kvindelige inspiratorer og kreatører i vores kampagner og kollektioner. Sammen med os hos Ellos har Emily Slotte lavet en kollektion af fin pynt og andet til julen. For nu kan det vel mærkes, at den nærmer sig? Følelsen af gavepapir, duften af tændte lys og smeltet stearin – minderne ligger ligesom under huden. Lad dem finde vej frem og indhylde stemningen i hjemmet – udforsk Emilys kollektion af gavepapir og juletræspynt!

Made by Emily     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Emily Slotte er en content creator, fotograf og influencer fra Sverige. På sine sociale kanaler deler hun glimt fra hverdagen, livet i hus og inspiration til indretning. Kollektionen, hun har skabt sammen med os, er gennemsyret af Emilys sans for farve, form og design – det landlige og rustikke har fået et moderne touch. Gavepapir, gavemærkater og juletræspynt – her finder du en base til at tyvstarte juletiden med.

Da jeg var lille, tog vi altid træet ind dagen før juleaften. Nu hvor jeg har min egen familie, har traditionen set lidt anderledes ud. Vi plejer at tage det ind et par uger før juleaften. Som regel tager jeg det ud allerede juledag, så vi i stedet kan nyde træet dagene før.

Til jul pynter jeg altid med elementer af grønt og en masse offwhite. Jeg synes pudderagtige, blide farver er dejlige til jul.

Gavemærker Blake 29 DKK
Made by women
Gavemærker Blake
Gavemærker Blake 29 DKK

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har set 0 af 1 produkter

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Emilys kollektion, anbefaler vi, at du tjekker vores øvrige sortiment ud. Hos os finder du et bredt udvalg af trends og nyheder.