Essential er kollektionen som hjælper dig med at opbygge en moderne garderobe med tidløst design, uden at du behøver at gå på kompromis med din personlige stil. Essentials er hjertet i din garderobe – klassisk tøj, som din stil er forankret i. Dette efterår opdaterer vi kollektionen med især overdele, som du kan bygge dit efterårslook op omkring. Farveskalaen er klassisk og går i beige, gråt, sort og hvidt.

Scroll også ned og se vores tip til, hvordan du bedst passer på dit tøj, så det holder længe. Sammen passer vi på din garderobe og vores planet!

Efterårets farveskala går i beige, gråt, sort og hvidt. Klassikere, som er lette at matche til alt og som aldrig går af mode.

Plus & Curves


Ellos lader dig ikke begrænse af størrelse eller kropsform – vi har mode til alle størrelser. Her finder du efterårets Essentials fra størrelse 42-60.

Premium Quality


Nyt denne sæson er Premium Quality – en linje med strik, som er en del af vores Essentials-kollektion. Præcis som navnet indikerer, er det en kollektion med højere kvalitet og derfor en lidt højere pris. Velsiddende klassikere i luksuriøse alpaka- og cashmereblandinger, som holder længe i din garderobe.

  Take care of your clothes


  Vask ikke dit tøj for ofte. Det afhænger naturligvis af materialet og hvordan du bærer tøjet, men tænk en ekstra gang, inden du lægger det i vaskemaskinen. Tør f.eks. i stedet eventuelle pletter af med en fugtig klud.

  Det er bedre at dampe tøjet med en steamer end at stryge det. Strygejern slider på dit tøj og en steamer kan også fjerne små pletter.

  Pas på dit tøj og reparer det i stedet for at smide det ud. Sy knapper i, reparer eller lap tøjet. Hvis du har ti tommelfingre, så lad en skrædder klare opgaven - det betaler sig i længden.

  Brug dit tøj på flere forskellige måder. Style f.eks. rullekraveblusen under en skjorte. Med velvalgte klassikere er mulighederne uendelige.

  It´s all about the Basics


  Hos Ellos finner du et stort utvalg av ulike basisplagg – plaggene som utgjør selve grunnlaget i garderoben din. Plagg som kan brukes på mange måter og som aldri blir umoderne.

  Shop basisdele

  Find your Essentials