#Coming soon

BLACK FRIDAY 2021

Nedtællingen er startet


Nedtællingen til den 26. november og årets Black Friday er begyndt. Hos Ellos tyvstarter vi allerede om mandagen i samme uge med nedsatte priser og gode tilbud. Den 21. november indleder vi vores Black Week.


Gå ikke glip af noget vigtigt! Tilmeld dig nedenfor for at være den første til at få alle vores tilbud i løbet af Black Week.


Tilmeld dig her


Tilmeld dig     |    Facebook     |    Instagram     |    SMS


Ellos og Black Friday

Fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving har længe været startskuddet til jul. Black Friday markerer på mange måder overgangen fra efterårssæsonen med masser af gode priser på julegaver og julepynt. Hos Ellos ønsker vi at gøre julen så nem og bekvem som muligt for vores kunder. Vi ved, at højtiden er dyr både i tid og penge. Derfor vælger vi at tilbyde dig nedsatte priser på vores produkter ugen før Black Friday samt tip og tricks til at komme nemmere gennem julepostyret. Hele ugen vil vores webshop være fyldt med fantastiske tilbud, og når vi rammer dagen - Black Friday - sænker vi priserne yderligere!

Hvornår er det Black Friday?

I år er Black Friday den 26. november. Fra mandag den 21. november fylder vi butikken med masser af gode tilbud. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af startskuddet og de gode priser!

Gør dig klar til Black Friday!

Der plejer at være ekstra pres på vores webshop under Black Friday og Black Week. Sørg for at du ikke går glip af noget vigtigt ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Vi opdaterer dig om alt det vigtige via vores nyhedsbrev, vores Facebook-side, vores Instagram og vores SMS. Skynd dig at tilmelde dig allerede nu!