Her finder du vores lingerie-guide. I fire trin viser vi, hvad du skal tænke på, når du vælger størrelse, hvilke funktioner vores produkter har og deres pasform. For hos Ellos laver vi undertøj, som følger kroppen. Ikke omvendt.

How to measure

Første trin er, at du måler dig frem til din størrelse. Selvfølgelig kan man prøve sig frem, men en bh som føles behagelig i prøverummet føles måske i lige så god efter en dag på jobbet. For at få den rigtige støtte og funktion skal man måle sig frem til den rigtige størrelse. .

Eksempelmål: Under brystet – 79, over brystet – 95 = BH-størrelse 80B Lander du mellem to størrelser, så vælg hellere den mindste omkreds og den største skål!


Find your size

.

Find your fit

Næste trin er at overveje, hvilken pasform bh'en skal have. Skal den give enkel støtte uden at kunne ses under t-shirten, eller har du brug for ekstra push?

MORE ADVICE

Bh'en kravler op på ryggen.
Vælg en bh med mindre omkreds og større skål.

Stropperne gnaver på skuldrene.
Hvis du skal stramme stropperne så meget, at de strammer på skuldrene, har du nok valgt en bh med for stor omkreds.

Har du brug for at minimere brystet?
Vælg en minimizer-bh, eller en bh med tynd vattering for at gøre hverdagen lettere.

Bh'en kan ses under tøjet.
T-shirt bh'en i en farve tæt på din hudtone, som ikke ses så tydeligt under tøjet.

RIGHTS & WRONGS

"Skulderstropperne giver mest støtte og skal derfor spændes stramt".

Forkert! Båndet som lukkes omkring ryggen står for ca. 80% støtte, mens skulderstropperne står for ca. 10%. Der skal være plads til to fingre under skulderstropperne. Føles det som om, du skal stramme dem mere end det? Så skal du nok vælge en mindre omkreds på bh'en.

"Brystet skal være omsluttet af skålen".

Rigtigt! Skålene skal dække brystet. Falder brystet ud over skålene, skal du gå op i skålstørrelse.

"Hvis jeg bare finder den rigtige størrelse, kan jeg bruge en hvilken som helst bh".

Forkert! Bare fordi du har fundet den rigtige størrelse, betyder det ikke, at du vil opleve komfort med alle bh'er. Pasform og funktion er forskellig alt efter hvilken type bh du vælger. Måske føler du dig bedre tilpas i en balconette-bh end i en push up? Prøv dig frem!

"Bh'en er bare til for at forme brystet efter et skønhedsideal".

Rigtigt og forkert! Selvfølgelig er der bh'er, der er udviklet med tanke på, at kvinders bryster skal se ud på en bestemt måde. Hos Ellos laver vi bh'er, som giver støtte, som aflaster ryg og skuldre. Undertøj er også en del af vores mode- og trendsortiment. Hos os kan du altid finde den rigtige støtte i kombination med stilrene materialevalg og trendy design.

Popular brands