The Bed Guide Sengetøj – funktion og materiale

Er nætterne behageligt lune om vinteren, men alt for varme i sommermånederne, så du er nødt til at sparke dynen af? Hvilket materiale, sengetøjet er fremstillet af, påvirker følelsen og funktionen. Det samme materiale fungerer ikke nødvendigvis for alle, og måske skal du skifte bomuldslagnerne, som var gode at have til kølige vinternætter, ud med percale eller hør, når nætterne begynder at blive varmere.Hør – Naturligt og alsidigt

Hør er et levende materiale med en naturlig fornemmelse, som kun bliver smukkere og blødere med tiden. Det har desuden den praktiske fordel, at det varmer, når det er koldt, og køler, når det er varmt. Et tidløst, smukt og praktisk valg til din seng. Alt hør i sengetøj fra vores eget sortiment er European Flax-certificeret.


Shop sengetøj i hørPercale – Køligt og sprødt

Lagener i percale bevarer en kølig og sprød følelse hele natten. Percale er en tætvævet, finkæmmet bomuldskvalitet med mat og glat overflade som er blød mod huden. Det er et praktisk og slidstærkt materiale, som ikke tiltrækker så meget støv. Alt sengetøj i percale fra vores eget sortiment er certificeret i henhold til Global Organic Textile Standard


Shop sengetøj i percaleSatin – Køligt og luksuriøst

Sengetøj i satin er køligt og glat mod huden samtidigt med at det giver en opredningen et luksuriøst hotellook. Væveteknikken giver stoffet en smuk, glat overflade med fin glans. For en endnu blødere oplevelse – vælg vasket satin som har en mere mat overflade. Alt sengetøj i satin fra vores eget sortiment er certificeret i henhold til Global Organic Textile Standard.


Shop sengetøj i satinBomuld – Praktisk og alsidigt

Bomuldslagner er en sikker klassiker og lige så praktiske, som de er alsidige. Bomuld både varmer og køler, og de slidstærke egenskaber betyder, at de holder længe. Alt sengetøj i basic bomuld fra vores eget sortiment er enten GOTS-certificeret økologisk bomuld eller støtter mere bæredygtigt dyrket bomuld gennem Better Cotton Initiative.


Shop sengetøj i bomuld