Kurv
A better choice

Vintage Collection

For os handler det ikke udelukkende om valg af mere bæredygtige materialer. Vi vil også opmuntre til nye måder at indrette sig på og give den enkelte mulighed for at præge sin personlige stil. I Ellos vintage collection tilbyder vi håndplukkede favoritter med en historie. Ved at passe på de ting, der allerede findes, og blande gammelt med nyt kan vores kunder skabe deres egne, unikke stil. På den måde reducerer vi køb-og-smid-ud-kulturen og forbruget af nye ressourcer, når gamle produkter bliver til nye favoritter.

I Vintage Collection findes der et begrænset antal produkter, men fælles for dem er, at de alle er omhyggeligt udvalgt og har deres egen historie.


Interview med Ulrika Sjövall, design director – Ellos

Hvorfor valgte I at satse på vintageprodukter?
Det føles naturligt at vi skal hylde alle de smukke ting, som er blevet skabt i årenes løb. Der findes så mange gode ting, som er produceret med en solid arv, og vi ville genoplive og styrke interessen for, at det ikke er alt som behøver at være uventet og nyt. Det giver dynamik i indretningen, når man blander nye og ældre genstande, men der er også et aspekt af bæredygtighed. Det var måske et uventet tiltag fra vores side, men virksomheden giver plads til idéer og innovation. Vi har en overbevisning om, at vi skal overraske og turde at vise nye sider af Ellos som brand. Den første kollektion bestod af blandede vintagegenstande med fokus på især dekoration såsom krukker, vaser, skåle og lanterner. Det er en type produkter, som er lette at indrette med og som mange synes om.

Hvilken respons har I fået?
Hvilken respons har I fået? Vi havde forventet, at der ville være stor interesse, da det virker som om, at alle bliver mere bevidste om og interesserede i at skabe personlige hjem. Men at der ville blive udsolgt så hurtigt havde vi alligevel ikke troet, det var virkelig en behagelig overraskelse!

Hvorfor er det vigtigt at arbejde med bæredygtighed, og hvad betyder det for jer?
Jeg tror at det handler om et skift i den måde vi ser på vores forbrug, og at vi gerne vil omgive os med smukke ting, uanset om de er gamle eller nye. Ved at kombinere nye og gamle produkter har vi også fundet et spændende udtryk. Interessen for at indrette med genbrug er stor og bliver stadigt større. Vores kunder har stor indsigt i spørgsmål vedrørende bæredygtighed og de tager nogle helt bevidste valg. Vi forsøger løbende at have fokus på bæredygtighed, når vi udvikler nye produkter, ved at udvikle tidløse genstande af høj kvalitet, uden at vi går på kompromis med designet. Forhåbentligt kommer vores kunder til at anvende produkterne ofte og få dem som deres personlige favoritter.

Hvad kan vi forvente os fra Ellos?
Vi har til hensigt at komme med nye kollektioner løbende, hvilket skaber dynamik i vores sortiment. Det kan være alt fra havemøbler til de mere dekorative genstande med samlerværdi. I januar (2018) har vi satset lidt mere på møbler, som f.eks. lænestole og små borde. Det er vintageprodukter, som bedre "passer ind" i vores sædvanlige sortiment.

Ansøg om lån »
Mere info »