Kurv
Sortiment

Børnesikkerhed

Børn er det mest dyrebare, vi har, og hos os på Ellos har deres sikkerhed højeste prioritet. Det er vigtigt, at børn skal kunne lege uhindret og udforske nye miljøer på en tryg måde, som kan udvikle dem. Derfor designer vi alt vores børnetøj efter børnenes bevægelsesevner, så de kan lege frit og uden risiko eller fare. Ellos arbejder naturligvis også med evaluering af sikkerhed og risici for alle vores produkter til børn.

Alt Ellos børnetøj opfylder kravene til europæiske standarder, herunder EN 14682 Børnetøj - Sikkerhedskrav – Snore og bændler på børnetøj. Kravene sikrer, at tøjet ikke kan udgøre brandfare, kvælningsfare eller at små detaljer som pailletter eller similisten risikerer at gå løs. Alt legetøj er CE-mærket, hvor dette er påkrævet i henhold til EU's standarder for legetøj.

Vi har også en liste med kemikaliekrav som sikrer, at der ikke forekommer forbudte, farlige eller allergifremkaldende emner i Ellos produkter. Vi kontrollerer dette ved at gennemføre test på akkrediterede testinstitutter. Alle leverandører skal også kontrollere, at der ikke forekommer knækkede nåle i produkterne, og de skal fremvise dokumentation for dette.

Udover dette deltager Ellos aktivt i, sammen med Svensk Standard Standardisering (SIS) og Konsumentverket, at udarbejde og standardisere nye retningslinjer for sikkert børnetøj på europæisk niveau.

Ansøg om lån »
Mere info »