Kurv
Sortiment

Dyrevelfærd

Dyrs rettigheder og trivsel er vigtig for os, og vi arbejder altid for en god holdning til dyrevelfærd. Vi stiller krav til vores leverandører om at respektere god dyrevelfærd og vi har som målsætning at forbedre dyrenes trivsel gennem hele værdikæden fra græsningsarealer til transport og slagteri. Vores ambition er at arbejde for at opnå fuld sporbarhed fra avlere til leverandører. Vi mener at det er vigtigt, at vi løbende har en dialog med vores leverandører og at vi samarbejder med andre virksomheder og organisationer, så vi sammen kan bidrage til øget dyrevelfærd i vores branche.

Ellos har siden 2010 været medlem af den internationale sammenslutning Fur Free Alliance. Vi tillader ikke ægte pels i vores sortiment eller at vores produkter testes på dyr. Alle produkter og ingredienser skal overholde Europarådets direktiv 1223/2009.

Nedenfor kan du se vores politik for produkter med animalske fibre:

Test på dyr
- Ellos accepterer ingen former for test på dyr for vores skønhedsprodukter, hverken under produktion eller på færdige produkter.

Skind
- Ellos accepterer kun skind fra dyr som er opdrættet til fødevareindustrien og hvor skindet er et restprodukt.

Eksotisk skind
- Ellos accepterer ikke skind fra eksotiske dyr som f.eks. slanger, krokodiller, alligatorer eller øgler.

Pels
- Ellos accepterer ikke produkter, som indeholder ægte pels, i vores sortiment. Undtaget er pels fra får, der regnes som skind, idet fårene først og fremmest opdrættes med henblik på kødproduktion.

Hund og kat
- Ellos accepterer ikke anvendelse af dele fra hund eller kat.

Animalske fibre
- Ellos accepterer ikke angorauld i vores produkter.

Uld
- Ellos accepterer ikke mulesing, et indgreb som udføres på merinofår for at undgå, at fluer lægger æg i hudfolderne på merinofårets bagdel. Ellos tager afstand fra dyrplageri og accepterer ikke klemmer som alternativ. Ellos sælger kun certificerede produkter, hvor leverandørerne garanterer mulesing-fri merinould.
- Ellos accepterer kun uld fra leverandører, som støtter god dyrevelfærd.
- Ellos arbejder for god dyrevelfærd og er løbende i dialog med leverandørerne for at sikre sporbarheden i hele værdikæden.

Dun og fjer
- Ellos accepterer ikke dun eller fjer, som er plukket fra levende fugle.
- Ellos accepterer ikke dun eller fjer fra fugle, som er blevet tvangsfodret (til foie gras).
- Ellos accepterer ikke dun eller fjer fra truede eller eksotiske dyrearter.
- Ellos accepterer kun dun og fjer fra fugle, som er opdrættet til fødevareindustrien og hvor dun eller fjer er et restprodukt.
- Vi sælger kun dun- og fjerprodukter som er certificerede med en attest, der garanter at dunene eller fjerene kommer fra døde fugle.

Ansøg om lån »
Mere info »