Kurv

Sammen med influencer Kristin "Krickelin" Lagerqvist har Ellos æren af at præsentere vores bæredygtige hørkollektion - et samarbejde og en kollektion, der varmer vores hjerte. Til kollektionen har Kristin også designet en badekåbe og en taske i hør specielt til os. Men ikke nok med det - hun har taget en masse fantastiske billeder og skrevet sine tanker ned om samarbejdet nedenfor. Her er Ellos x Krickelin!Nu må jeg nærmest knibe mig selv i armen. Jeg har fået den ærefulde opgave at være med til at designe en morgenkåbe og en taske sammen med Ellos til deres hørsortiment.
Se hele samarbejdet her, hvor jeg fortæller lidt om det og lader jer følge med mig på en stille og skøn start på dagen med god morgenmad og et lille bad ved molen.

//Krickelin

Jag har sovet i hørsengetøj i mange år, og mit tøj er også gerne i samme materiale. Og jeg synes at Ellos' eget hørsortiment er fantastisk. Under vores arbejde lærte jeg meget om den hør, Ellos bruger. Hør vokser på marker i Normandiet i Frankrig, og de store fordele ved hør er, at den bruger ganske lidt vand for at vokse, hvilket er en meget mere bæredygtig måde at fremstille stoffiber på end mange andre.

Jeg har virkelig fundet en god måde til at få det bedre på. Et koldt bad stimulerer tre af kroppens vigtige hormoner: serotoniner, der bidrager til velvære og god selvfølelse, oxytociner for fred og ro og endorfiner for lykkefølelse og smertelindring. Gør underværker ved stress og angst. Plus at det er vildt godt for huden - nærmest som gymnastik for den.

En blød og skøn morgenkåbe i et tykt hørstof, med lommer, rummelig hætte og en lille broderet svale på lommen. Morgenkåben fås i farven havre og mørkegrå. Tasken er rummelig og kanelbrun, den har fine små detaljer, som de smukke håndtag, den lille broderede svale og de fastsyede bånd på siderne.

En luksuriøs morgenmadsstund har man altid fortjent. Her har jeg dækket op med porcelæn fra Ellos og hørduge fra deres eget sortiment. Så fint med overlocksømmen i en anden farve. Jeg synes, hør er så dejligt, for du behøver ikke at stryge det. Det er fint, hvis det ser lidt krøllet ud - jeg stryger heller ikke mine hørskjorter.

Hvis du vil se mere af kampagnen og Krickelin, finder du hendes blog her: https://krickelins.se

Shop kollektionen

.

Ansøg om lån »
Mere info »