Vi elsker at se, hvordan I kunder bruger vores produkter! Så meget, at vi nogle gange gerne vil bruge jeres billeder til markedsføring via vores egne kanaler. Enten til at offentliggøre på vores hjemmeside, på sociale medier som f.eks. Instagram, Facebook og Snapchat, eller i e-mails, nyhedsbreve og via butikskommunikation i vores fantastiske konceptbutikker. Naturligvis med kundernes accept! Ved at svare i kommentarfeltet på vores anmodning med hashtagget #yesellos, eller på anden måde give tydeligt udtryk for, at du giver dit samtykke til disse vilkår, accepterer du følgende:
  1. Du giver Ellos AB ( virksomhedsnummer: 556044-0264) en ikke-eksklusiv, ikke tidsbegrænset, omkostningsfri og global licens til at anvende samtlige billeder, som du har tagget med #yesellos, eller ellers givet samtykke til i henhold til ovenstående. Du giver samtykke til, at vi bruger dine billeder og dit navn (inklusive brugernavn i den relevante kanal) til markedsføringsformål i de ovenfor angivne kommunikationskanaler. Ellos er ikke forpligtet til at kompensere dig økonomisk for brugen af billederne.
  2. Du har ret til at licensere billederne og har tilladelse fra enhver person, der optræder på dine billeder, til at licensere billederne.
  3. Du erklærer, at dit billede ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder eller overtræder nogen lov.
Bemærk, at licensen og disse vilkår ikke påvirkes hvis du sletter din konto, billederne eller hashtagget. Hvis du vil have, at vi ophører med at bruge dine billeder, skal du opsige licensen. Hvis du vil opsige licensen, kan du kontakte os på imagelicence@ellos.se eller bruge meddelelsesfunktionen som er knyttet til de billeder, vi offentliggør på vores hjemmeside.Information om hvordan vi behandler dine personoplysninger. Ved at fortsætte bekræfter du, at du har læst informationen om databeskyttelse.