WearColour Skijakke Frame

1 890 DKK 2 700 DKK -30% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: Rock grey

Skijakker fra WearColour

Frame fra Wearcolour er en skijakke, der har alle de funktioner, der er brug for på skibakkerne. Yderstof med PineTech-membran gør jakken helt vind- og vandtæt med god åndbarhed. Vandsøjletryk 10.000 mm og åndbarhed 10.000 g/m2/24t. Alle sømme er tapede. Robuste lynlåse fra YKK.
Fast, justerbar hætte som har løbegang med stop. Høj krave med børstet polyester på indersiden ved hagen. 2-vejslynlås med overfald bagved. Ærmekanten har regulerbar vidde og indvendig ribkant i stretchjersey med hul til tommelfingeren. Ventilation i siderne med lynlås som har meshfor bagved. To sidelommer forneden, to store brystlommer og en lomme foroven på venstre ærme, alle med lynlås. To inderlommer, en i mesh til f.eks. skibriller og en medielomme med lynlås og hul til ledning. Snefang i taljen og løbegang med stop i kanten forneden. Noget længere bagpå med afrundet kant forneden. Længde bagpå ca. 80 cm i str. M.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandlinger baseret på disse stoffer. Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 30°

Varenummer: 1562509-01-M

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere