Tøjdyr fra Warmies

Vores hest er rigtig sød!
Med sin vidunderlig blik går den lige i hjertet med kærlighed og god duft af lavendel. Den er ca. 36 cm lang og vejer ca. 770 g.

Ikke udskiftelig lavendel. Warmies er fyldt med hirse, der står for produktets varmebærende egenskaber. Hirsen blandes også med enten tørret lavendel eller en urteblanding indeholdende rosmarin, citrongræs, spearmint og lidt lavendel. Fyldet giver god lugt ved opvarmning.

Nogle produkter har en udtagelig fyldpose, så stoffet kan håndvaskes ved 30 grader. Øvrige produkter vaskes med en fugtig klud, bakterier forsvinder i mikrobølgeovn. Duften er tydeligst i begyndelsen og aftager med antallet af opvarmninger. Warmies varmeprodukter kommer i mange former - såsom krammedyr, tøfler eller puder formet efter kroppen. Alle Warmies produkter er fremstillet i overensstemmelse med EU-direktiver og højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder og overholder EN 71-1 / 2/3, hvilket også gør dem egnede til børn, da de ikke kan løsne små dele.

Glem den klassiske varmedunk - her har du et blødt krammedyr, tøfler eller nakkevarmer, der holder varmen!

Opvarm din Warmies i mikrobølgeovnen i 90 sekunder, så holder den sig varm og dufter af dejlig lavendel i to timer. Kan også køles/fryses hvis barnet har brug for kølende omslag ved sygdom eller efter en hed sommer. Har en skøn vægt og fløjlsblød pels.

Varenummer: 1562474

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere