Tøjdyr fra Warmies

Luksusversionen af nakkevarmere! Lad dig omfavne af varme!
Den ergonomiske udformning på nakkevarmer Deluxe passer perfekt til alle - bare varm den op, læg den over skuldrene og nyd det. Med lavendelduft og dejlig varme hele tiden. Nakkevarmeren vejer ca. 900 g. og er ca. 70 cm lang. En blød og skøn varmepude fyldt med tørrede urter. Varmepuden kan du varme i ovn eller mikrobølgeovn. Du kan også tage fyldet ud og vaske betrækket.

Warmies varmeprodukter kommer i mange former - såsom krammedyr, tøfler eller puder formet efter kroppen. Alle Warmies produkter er fremstillet i overensstemmelse med EU-direktiver og højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder og overholder EN 71-1 / 2/3, hvilket også gør dem egnede til børn, da de ikke kan løsne små dele.

Glem den klassiske varmedunk - her har du et blødt krammedyr, tøfler eller nakkevarmer, der holder varmen! Opvarm din Warmies i mikrobølgeovnen i 90 sekunder, så holder den sig varm og dufter af dejlig lavendel i to timer. Kan også køles/fryses hvis barnet har brug for kølende omslag ved sygdom eller efter en hed sommer. Har en skøn vægt og fløjlsblød pels.

Mål: 14 x 30 cm
Fyld: Urteblanding
Udtageligt fyld: Ja

CE-mærket ifølge EN 71-1/2/3

Varenummer: 1686608

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse