Hovedtelefoner & headset fra Vonmählen

Wireless Concert One er Von Mählens Bluetooth-hovedtelefoner

Disse premiumhovedtelefoner giver dig trådløs frihed kombineret med en fordybende lytteoplevelse. Nyd op til 21 timers fyldig signaturlyd. Den indbyggede mikrofon sikrer, at din stemme er lige så klar som lyden af hver tone.

21 TIMERS MUSIKOPLEVELSE
Med kun 2 timers opladningstid giver Wireless Concert One dig over 21 timers aktiv musikoplevelse og op til 840 timers standbytid.

FLEKSIBLE ØREKOPPER
De 180° drejelige og 90° foldbare ørekopper og ørepuder med memory foam sikrer, at Wireless Concert One tilpasser sig perfekt til dit hoved.

GODE MATERIALER
De robuste materialer aluminium og det fineste ægte læder imponerer med deres tidløse elegance og garanterer en behagelig komfort, selv efter lang tids brug.

INSPIRERET AF ELBE PHILHARMONIC HALL
Karakteristisk lyd og betagende design. Hvad kunne være mere inspirerende for Wireless Concert One end Hamburgs nye vartegn, Elbe Philharmonic Hall. Fordyb dig i den rene og autentiske lydverden på Wireless Concert One og lad dig inspirere af det tidløse og elegante design.

SIGNATURE SOUND
Den umiskendelige Signature Sound, drevet af tanken om at forene lydkraften fra alle verdens store musikscener, er udviklet i flere måneder sammen med et team af akustiske ingeniører. Det fremhæver hver nuance i sin fulde mangfoldighed. Blandingen af rig bas, klar mellemtone og præcis diskant i Wireless Concert One leveres til dig i stereo gennem lyd i studiekvalitet, der giver en sangoplevelse i verdensklasse til hver sang.

KOMFORT SOM HOLDER I LÆNGDEN
Med disse komfortable og praktiske on-ear-hovedtelefoner kan du nyde din yndlingsmusik hele dagen lang. Ørepuderne kan drejes 180 grader, så de passer perfekt til dit hoved og garanterer en høj bærekomfort.

INTUITIV BETJENING
Brug multifunktionsknapperne på højre ørekop til at justere lydstyrken, ændre sang eller besvare opkald - uden at skulle røre telefonen.

- Trådløs musikafspilning
- Kompatibel med alle Bluetooth-aktiverede enheder
- 21 timers uafbrudt musikoplevelse
- Inkl. rejseetui, aux-kabel og 2x Cable Twisters
- 90° roterbare ørepuder

Højde: 19 cm
Vægt: 280 g
apt-X 4.2 Bluetooth (A2DP/AVRCP/HSP/HFP)
40 mm driver
Valgfri 3,5 mm Aux
Impedans 32 Ω
Lydtryksniveau 103 ± 3 dB
Frekvensrespons 20 Hz - 20 KHz

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1670521

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse
Hvordan fungerer anmeldelser?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.