Mobiltilbehør fra Vonmählen

Backflip® Signature er Von Mählens ultrasmalle telefongreb, der altid holder telefonen sikkert i hånden

Takket være det intuitive og multifunktionelle design passer Backflip® Signature til både venstre- og højrehåndede brugere og har også en praktisk kickstand-funktion så du nemt kan se videoer eller film. Den separate medfølgende holder til vertikale flader, den magnetiske Dot, betyder at du kan placere telefonen der hvor du skal bruge den.

ULTRAFLADT DESIGN
Backflip® Signature er verdens tyndeste telefongreb. Med en tykkelse på kun 5 mm og en vægt på bare 9 gram kan din smartphone sagtens være i lommen uden problemer.

2-i-1 TELEFONGREB
Med Backflip® Signature kan du ikke bare få et sikkert greb om din smartphone, men også udnytte stativfunktionen som betyder at du enkelt kan placere din telefon hvor som helst.

INTUITIV BRUG
Backflip® Signature er klar til brug i et enkelt trin. Telefongrebet er nemt at fastgøre på din smartphone og kan fjernes når som helst uden at efterlade nogen spor.

INDUKTIV OPLADNING
Backflip® kan nemt fjerne på få sekunder - så du nemt kan oplade din smartphone trådløst uden problemer!

KOMPATIBEL MED ALLE SMARTPHONES
Takket være det stærke 3M-klisterbånd kan Backflip® Signature fastgøres på bagsiden af alle smartphones eller covers, selvom de er lavet af glas eller silikone.

PERFEKT HvERDAGSHJÆLPER
Den perfekte følgesvend til alle lejligheder: Til at tage de bedste selfies, når du rejser, sende en hurtig besked, når du shopper eller ringe håndfrit i bilen takket være vare "Dot". Backflip® Signature garanterer et sikkert greb om telefonen hele tiden, både i hånden og på vertikale flader.

BRUGERVENLIG STATIVFUNKTION
Uanset om du bare vil se en cool video eller et billede, eller om du skal se en vigtig præsentation eller deltage i et videoopkal, kan du med den smarte stativfunktion hurtigt og nemt sætte telefonen op i enhver situation.

FJERN UDEN RESTER
Brug af 3M-selvklæbende bånd garanterer pålidelig fastgørelse af telefongrebet på din smartphone, og det kan fjernes uden rester.

- Ultrafladt design (5 mm)
- Egnet til både venstre- og højrehåndede brugere
- Integreret kickstand-funktion
- Leveres med magnetisk Dot-holder
- Kan nemt fjernes uden at efterlade rester
- L 40 mm x W 40 mm x H 5 mm

Varenummer: 1670523

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse
Hvordan fungerer anmeldelser?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.