Terraillon Power Stepper

2 499 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 4-6 hverdage

Massage & varme fra Terraillon

Dårlig blodcirkulation kan forårsage træthed, ømhed og tunge ben.

De fleste får trætte, ømme ben eller hævede fødder på et tidspunkt i livet - normalt forårsaget af at have stået eller siddet for længe. Power Stepper bruger elektrisk muskelstimulator (EMS), der hovedsageligt påføres gennem to store fodpuder og sender elektriske impulser til hælmusklerne. POWER STEPPER bruger transkutan elektrisk neurostimulering (TENS), der hovedsageligt påføres gennem to selvklæbende elektroder og sender elektriske impulser til specifikke områder af kroppen for at lindre lokal smerte gennem stimulering af nerveender. PPOWER STEPPER gør det muligt at aktivt forbedre blodcirkulationen. Det lindrer ledssmerter og muskelsmerter og reducerer hævede fødder og ankler. Det øger iltningen i musklerne og lindrer trætte og ømme ben.

Således er POWER STEPPER velegnet til personer, der lider af dårligt blodomløb, muskelsvaghed, slidgigt eller diabetes, patologier, der forårsager blodsygdomme og/eller smerter i lemmerne.

Læs altid brugsanvisningen omhyggeligt og ved tvivl skal du kontakte din læge inden brug

TEKNISKE SPECIFIKATIONER
EMS / TENS råd - Intensitetsniveauer 1 til 99 - 15 bølgeformer - 2 stimuleringsprogrammer - Timerfunktion: 5 til 90 min - Op- og ned-funktion - 2 selvklæbende kropselektroder - AC/DC-adapter inkluderet eller 4 AA-batterier 1,5V ikke inkluderet - Fjernbetjening 3 AAA-batterier inkluderet

ELEKTRISK MUSKELSTIMULERING (EMS)
Det er en ikke-invasiv muskeløvelse og muskeltoningsteknik, der er et meget nyttigt supplement til din træningsrutine. EMS-maskinen fungerer ved gentagne gange at anvende en justerbar intensitet og stimuleringsfrekvens med sammentræknings- og triggerintervaller.

ELEKTRISK MUSKELSTIMULERING
POWER STEPPER bruger transkutan elektrisk neurostimulering (TENS), der påføres gennem de to selvklæbende kropselektroder. Tillader stimulering af målspecifikke kropsområder for at lindre lokal smerte og/eller stimulere præcise muskler:

- Ben, lår, knæ
- Skuldre, ryg, arme
- Hofter, talje

DESIGN
Moderne og atletisk design, let at bruge i alle aldre. Mulig strømforsyning med batterier for mere frihed. Stort display, enkel læsning af information. Mindre end 2,5 kg og et bekvemt design for at den er let at bære rundt på.

TRÅDLØS FJERNBETJENING
Indstilling af tid, intensitet kan gøres direkte med fjernbetjeningen. Din skridtaktivitet (antal skridt) vises også på fjernbetjeningens display. Du behøver ikke at bøje dig ned for at programmere sessionen.

- Rådgivning om elektrisk muskelstimulering (EMS)
- Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS)
- 2 stimuleringsprogrammer: 1 fod/ben og 1 krop
- 99 intensitetsniveauer og 15 bølgevariationer
- Op- og ned-skridt
- 2 selvklæbende kropselektroder

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1608807

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse