Tefal Dampstrygestation Express Power SV8060E0

2 195 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 4-6 hverdage

Strygejern & tekstilpleje fra Tefal

TEFAL EXPRESS POWER SV8060

Med dampstrygestationen Express Power får du altid hurtige og pålidelige strygeresultater. Det kraftige damptryk udglatter effektivt rynker
og folder på alle typer stof, og den aftagelige kalkopsamler letter vedligeholdelse og forlænger dampstationens levetid.
Da temperatur og dampstrøm indstilles automatisk, kan du trygt stryge alle typer tekstiler uden at bekymre dig om brandmærker.
Det selvrensende strygesål Durilium Airglide har en meget god glideflade, så du kan stryge uden besvær.

Express Power dampstrygestationen har et praktisk rengøringssystem med en aftagelig kalkopsamler, der gør den meget let at vedligeholde. Dette giver dampstrygestationen en lang levetid og opretholder dens høje ydeevne. Det kraftige damptryk passer til alle typer tekstiler og garanterer, at du hurtigt og nemt kan klare strygningen. Med et pumpetryk på 6,6 bar og en kontinuerlig dampemission på 130 g/min udglatter du effektivt stoffet, og de kraftige dampstød på 450 g/min overvinder de mest stædige folder. Pumpen er specielt designet til at være stille, så du undgår unødvendig støj under strygningen. Strygesålen Durilium AirGlide er selvrensende og har meget god glideflade.

Aftagelig kalkopsamler:
Effektivt antikalksystem med aftagelig kalkopsamler som gør dampstrygestationen meget praktisk og bevarer ydeevnen over lang tid. Et praktisk tilbehør, der letter vedligeholdelsen, er inkluderet.

Ekstremt kraftfuld:
Med et pumpetryk på 6,6 bar og en kontinuerlig dampemission på 130 g/min udglatter du effektivt stoffet, og de kraftige dampstød på 450 g/min overvinder de mest stædige folder.

Meget god glideflade:
Strygesålen Durilium Airglide har en meget god glideflade og optimal dampfordeling, så du kan stryge uden besvær. Sålen har en selvrensende belægning som understøtter vedligeholdelsen.

Ingen besværlige indstillinger:
Da temperatur og dampstrøm indstilles automatisk, kan du trygt stryge alle typer tekstiler uden at bekymre dig om brandmærker eller komplicerede indstillinger.

Vertikal damp:
Med dampstrygestationen er det let at dampe tøj, og den er klar til lodret brug på kun 30 sekunder. Frisk dit tøj op på få sekunder.

Sikker flytning og opbevaring:
Låsefunktionen låser strygejernet på holderen, så det kan flyttes og opbevares sikkert og let. Vandbeholderen rummer 1,8 liter og kan nemt løsnes, når den skal fyldes op.

Støjsvagt pumpesystem
Pumpen er specielt designet til at være stille, så du undgår unødvendig støj under strygningen.

Varenummer: 1624500

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse