Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1

790 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Ansigtspeeling fra Swiss Clinic

De udskiftelige nålehoveder til Skin Roller består af sølvpletterede mikronåle i japansk kirurgisk stål. Når nålene rulles frem og tilbage på huden simuleres en skade i huden. Dette får kroppens naturlige helingsproces til at gå i gang, hudens produktion af kollagen og elastin stimuleres og der skabes nye og friske hudceller.
Øget absorbering
Efter behandling og takket være mikronålene, øges hudens optagelse af serum og aktive ingredienser med 300%. Skin Roller sikrer altså, at du får det maksimale udbytte af din hudplejerutine og dine hudplejeprodukter. Det er et udmærket redskab til anti age-behandling, eliminering af hudorme og til at skabe spændstighed og glød i huden.
En sund hud
Når du trækker dermarolleren over huden i forskellige retninger stimulerer den væksten af nyt bindevæv og hudceller hvilket udglatter ujævnheder og giver dig en mere frisk hud.

3 forskellige nålehoveder
0,2 mm for Face anbefales til ung, følsom og tynd hud, f.eks. i området omkring øjnene
0,5 mm for Face anbefales for det bedste resultat
0,5 mm for Body er et bredere nålehoved med 1080 nåle til behandling af større hudområder på kroppen, f.eks. lår eller mave
Perfekt start for begyndere
Hvis du er usikker, men nysgerrig, kan du starte med 0,2 mm nållængde og føle dig frem. Når du føler dig mere sikker kan du skifte til 0,5 mm for maksimalt udbytte. Du kan sagtens bruge de forskellige nålehoveder på alle dele af kroppen, f.eks. dekolletage, hænder eller knæ. Forsøg dig frem, og følg instruktionerne og rutinerne nøje.

Behandlingsperiode
Vi anbefaler en behandlingsperiode på fem dage i træk med en efterfølgende pause i samme længde, så huden kan hvile sig og restituere. Når huden har restitueret, kan du fortsætte med en ny behandlingscyklus. Fortsæt på denne måde med fem dages behandling og fem dages pause i to måneder. Vi anbefaler, at du starter en ny behandlingsperiode med et nyt nålehoved med skarpe nåle, så du ikke skade huden og så du opnår det optimale resultat. Du finder nye, udskiftelige nålehoveder til Skin Roller her.

Hygiejne er alfa og omega
Som altid ved behandling med mikronåle er hygiejnen meget vigtig. Tænk altid på at behandle tør, frisk og renset hud. Sørg for, at din Skin Roller er desinficeret. Til nem rengøring af din Skin Roller anbefaler vi vores Beauty Accessory Cleaning Spray. Opbevar din Skin Roller omhyggeligt. Brug det medfølgende etui til nålehovedet, så mikronålene holder sig rene og intakte.

Produktet Beauty Accessory Cleaning Spray medfølger ikke men anbefales til rengøring af din Skin Roller. Du kan nemt tilføje det i kassen til nedsat pris

Tænk på
Undgå behandling hvis du:

Har åbne sår i huden
Lider af en hudsygdom eller overdreven ardannelse
Er gravid eller ammer

Varenummer: 1563311

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse