Swiss Clinic Face - Microneedling Home Treatment 0,5 mm - Skønhed - Ellos.dk
Kurv
Swiss Clinic

Face - Microneedling Home Treatment 0,5 mm

1 250DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Behandling af fine linjer Behandling af rynker Behandling af overfladiske ar Behandling af forstørrede porer og urenheder Pigmentforandringer Face består af to produkter; Skin Roller og Face Serum. Skin Roller er en mikronålsbehandling med udskifteligt nålehoved. Skift nålehoved for at behandle forskellige hudområder, så er du sikker på, at du altid behandler med hele og skarpe nåle og opnår de bedste resultater. Du finder nye, udskiftelige nålehoveder til Skin Roller her. Face leveres med nålehovedet 0,5 mm for Face, som består af 600 sølvpletterede mikronåle i japansk kirurgisk stål. Når nålene rulles frem og tilbage på huden, simuleres en skade i huden. Dette får kroppens naturlige helingsproces til at gå i gang, hudens produktion af kollagen og elastin stimuleres, og der skabes nye og friske hudceller. Behandlingen bidrager også til: Glattere hud Bedre elasticitet Balanceret hudtone Efter mikronålsbehandlingen skal der påføres en rigelig mængde Face Serum. Serummet absorberes 300% mere takket være alle de mikrohuller i huden, som Skin Roller har skabt. Serummet består af en højkoncentreret, let og silkeglat formel med fem hyaluronsyrer og fem peptidkomplekser. Den høje koncentration af disse effektive ingredienser med anti age-egenskaber fremmer en intensiv genopbygning af huden ved at bevare elasticiteten og modvirke, at huden bliver slap. Vi anbefaler en behandlingsperiode på fem dage i træk med en efterfølgende pause i samme længde, så huden kan hvile sig og restituere. Når huden har restitueret, kan du fortsætte med en ny behandlingscyklus. Fortsæt på denne måde med fem dages behandling og fem dages pause i to måneder. Vi anbefaler, at du starter en ny behandlingsperiode med et nyt nålehoved med skarpe nåle, så du ikke skader huden, og så du opnår det optimale resultat. Det primære formål med Face Microneedling Home Treatment er at behandle ar fra akne, reducere rynker, fine linjer og få en umiddelbar glow, men du vil også opleve både en jævnere hud og en mere balanceret hudtone. Efter denne behandling oplever mange at behovet for dækkende makeup f.eks. foundation, concealer og pudder reduceres drastisk. Som altid ved behandling med mikronåle er hygiejnen meget vigtig. Tænk altid på at behandle tør, frisk og renset hud. Sørg for, at din Skin Roller er desinficeret. Til nem rengøring af din Skin Roller anbefaler vi vores Beauty Accessory Cleaning Spray. Opbevar din Skin Roller omhyggeligt. Brug det medfølgende etui til nålehovedet, så mikronålene holder sig rene og intakte. (Produktet Beauty Accessory Cleaning Spray medfølger ikke, men anbefales til rengøring af din Skin Roller. Du kan nemt tilføje det til nedsat pris) Undgå behandling hvis du: Har åbne sår i huden Lider af en hudsygdom eller overdreven ardannelse Er gravid eller ammer

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »