Swiss Clinic Face - Microneedling Home Treatment 0,5 mm

938 DKK 1 250 DKK -25% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Ansigtsplejesæt fra Swiss Clinic

Behandling af fine linjer
Behandling af rynker
Behandling af overfladiske ar
Behandling af forstørrede porer og urenheder
Pigmentforandringer
Face består af to produkter; Skin Roller og Face Serum. Skin Roller er en mikronålsbehandling med udskifteligt nålehoved. Skift nålehoved for at behandle forskellige hudområder, så er du sikker på, at du altid behandler med hele og skarpe nåle og opnår de bedste resultater. Du finder nye, udskiftelige nålehoveder til Skin Roller her. Face leveres med nålehovedet 0,5 mm for Face, som består af 600 sølvpletterede mikronåle i japansk kirurgisk stål. Når nålene rulles frem og tilbage på huden, simuleres en skade i huden. Dette får kroppens naturlige helingsproces til at gå i gang, hudens produktion af kollagen og elastin stimuleres, og der skabes nye og friske hudceller.

Behandlingen bidrager også til:

Glattere hud
Bedre elasticitet
Balanceret hudtone
Efter mikronålsbehandlingen skal der påføres en rigelig mængde Face Serum. Serummet absorberes 300% mere takket være alle de mikrohuller i huden, som Skin Roller har skabt. Serummet består af en højkoncentreret, let og silkeglat formel med fem hyaluronsyrer og fem peptidkomplekser. Den høje koncentration af disse effektive ingredienser med anti age-egenskaber fremmer en intensiv genopbygning af huden ved at bevare elasticiteten og modvirke, at huden bliver slap.
Vi anbefaler en behandlingsperiode på fem dage i træk med en efterfølgende pause i samme længde, så huden kan hvile sig og restituere. Når huden har restitueret, kan du fortsætte med en ny behandlingscyklus. Fortsæt på denne måde med fem dages behandling og fem dages pause i to måneder. Vi anbefaler, at du starter en ny behandlingsperiode med et nyt nålehoved med skarpe nåle, så du ikke skader huden, og så du opnår det optimale resultat.
Det primære formål med Face Microneedling Home Treatment er at behandle ar fra akne, reducere rynker, fine linjer og få en umiddelbar glow, men du vil også opleve både en jævnere hud og en mere balanceret hudtone. Efter denne behandling oplever mange at behovet for dækkende makeup f.eks. foundation, concealer og pudder reduceres drastisk.

Som altid ved behandling med mikronåle er hygiejnen meget vigtig. Tænk altid på at behandle tør, frisk og renset hud. Sørg for, at din Skin Roller er desinficeret. Til nem rengøring af din Skin Roller anbefaler vi vores Beauty Accessory Cleaning Spray. Opbevar din Skin Roller omhyggeligt. Brug det medfølgende etui til nålehovedet, så mikronålene holder sig rene og intakte.

(Produktet Beauty Accessory Cleaning Spray medfølger ikke, men anbefales til rengøring af din Skin Roller. Du kan nemt tilføje det til nedsat pris)

Undgå behandling hvis du:

Har åbne sår i huden
Lider af en hudsygdom eller overdreven ardannelse
Er gravid eller ammer

Varenummer: 1563319

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse