Sheet mask fra Swiss Clinic

Glow og glans i huden på kun 15 minutter
Hele 87% aktive ingredienser, som absorberes dybt ind i huden
Efter behandling med Face Dry Mask skal man ikke skylle ansigtet. De aktive ingredienser virker i otte timer efter behandling, almindelige masker virker kun cirka 45 min. Det er 11 gange længere
En Face Dry Mask kan benyttes tre gange
Masken sidder stabilt på ansigtet og gør det muligt for dig at fortsætte din skønhedsrutine, mens den arbejder
Almindelige ansigtsmasker kan ofte svine og medføre et vist ubehag ved anvendelsen. Face Dry Mask er en tør maske, let at tage på og af, helt uden svineri og ubehag. Behandlingen er enkel, hurtig og luksuriøst behagelig. Traditionelle ansigtsmasker kræver, at du skyller ansigtet med vand bagefter, hvilket har en udtørrende effekt. Face Dry Mask skal ikke skylles af, hvilket gør, at huden efterlades fugtet og jævn, som en primer, i perfekt stand efter hver behandling, hvilket gør den lige så velegnet til din morgenrutine som til din aftenrutine. Synlig effekt allerede efter 15 minutters brug, og effektiv og virksom i hele otte timer.

Sådan fungerer Dry Mask
Dry Mask-teknologien har en innovativ metode til at distribuere aktive ingredienser til huden, kaldet Wearable Skincare Technology (WST) og som indebærer, at ingredienserne er indlejret i tekstil. Takket være biomimetiske lipidkomponenter tilpasser WST sig smidigt til hudens konturer. Ved kontakt med huden begynder materialet omgående at frigive de aktive ingredienser og overføre dem, og vektorerne penetrerer successivt hudens forskellige lag. Dry Mask er velegnet til forskellige hudtyper, og er derfor effektiv til både normal, sart og tør hud.

Varenummer: 1563313

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse