Swiss Clinic Body - Microneedling Home Treatment 0,5 mm

1 250 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Anden kropspleje fra Swiss Clinic

Behandlingen kan udføres, når det passer dig, både på rejse eller derhjemme. Body Microneedling Home Treatment er udviklet til behandling af:
Bristede blodkar
Ar på kroppen
Cellulitis
Body består af to produkter; Skin Roller og Cryogel Body Serum 3D. Skin Roller er en mikronålsbehandling med udskifteligt nålehoved. Skift nålehovedet på din Skin Roller for at behandle forskellige hudområder, så er du sikker på at du altid behandler med skarpe nåle og opnår de bedste resultater. Du finder nye, udskiftelige nålehoveder til Skin Roller her. Body leveres med nålehovedet 0,5 mm for Body, som består af 1080 sølvpletterede mikronåle i japansk kirurgisk stål. Når du ruller nålene frem og tilbage på huden på f.eks. mave eller lår, simuleres en skade i huden. Dette får kroppens naturlige helingsproces til at gå i gang, hudens produktion af kollagen og elastin stimuleres og der skabes nye og friske hudceller.
Behandlingen bidrager også til:
Forbrænding af fedtceller
En mere jævn og balanceret hudstruktur
Stimulering af elastin- og kollagenproduktion
Efter behandlingen med Skin Roller skal du påføre en rigelig mængde Cryogel Body Serum 3D over hele det behandlede område. Serummet absorberes 300% mere takket være alle de mikrohuller i huden, som Skin Roller har skabt. Serummet indeholder en blanding af aktive ingredienser med det fælles formål at fremme bearbejdningen af celluliter og bristede blodkar. En af ingredienserne er den omtalte Chronobiological Contoruing Corallina som arbejder hele døgnet og reducerer opbygning af fedtceller samt lagring af fedt, når man sover. Corallina har også vist sig at øge fedtforbrændingen, når man er aktiv i løbet af dagen.
For at opnå de bedste resultater bør behandlingen kombineres med regelmæssig motion, balanceret kost, ordentlig søvn og rigeligt indtag af vand.
Vi anbefaler en behandlingsperiode på fem dage i træk med en efterfølgende pause i samme længde, så huden kan hvile sig og restituere. Når huden har restitueret, kan du fortsætte med en ny behandlingscyklus. Fortsæt på denne måde med fem dages behandling og fem dages pause i to måneder. Vi anbefaler, at du starter en ny behandlingsperiode med et nyt nålehoved med skarpe nåle, så du ikke skade huden og så du opnår det optimale resultat.
Når du dag efter dag simulerer en skade i huden og samtidigt styrker kroppens naturlige helingsproces og produktionen af nye hudceller, vil bristede blodkar, ar og cellulitis reduceres væsentligt. Du vil også opleve at din hud bliver mere spændstig og får mere glød.
Som altid ved behandling med mikronåle er hygiejnen meget vigtig. Tænk altid på at behandle tør, frisk og renset hud. Sørg for, at din Skin Roller er desinficeret. Til nem rengøring af din Skin Roller anbefaler vi vores Beauty Accessory Cleaning Spray. Opbevar din Skin Roller omhyggeligt. Brug det medfølgende etui til nålehovedet, så mikronålene holder sig rene og intakte.

Produktet Beauty Accessory Cleaning Spray medfølger ikke men anbefales til rengøring af din Skin Roller.

Undgå behandling hvis du:
Har åbne sår i huden
Lider af en hudsygdom eller overdreven ardannelse
Er gravid eller ammer

Varenummer: 1563308

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse