Årets højtider er kendetegnet ved enkelhed, ro og omsorg. Omsorg for de allernærmeste, rolig stemning og enkelhed i detaljerne. Vi viser to forskellige indretningsstile, der begge inspirerer til socialt samvær og nærhed. Den ene stil understreger simplicity – jordnære toner møder bløde, lige linjer og giver de traditionelle juledekorationer et skandinavisk udtryk. Den anden stil udstråler tranquility – mørke farver lægger grunden til en mere hyggelig, klassisk julestemning. Begge indretningsstile er bundet sammen med vores nye vintageduge i hør. For at gøre julen lidt mere bæredygtig har vi brugt gamle stoffer til sæsonens hørduge, som fås i forskellige designs. Bliv inspireret af de forskellige stilarter og gør hjemmet klar til julen.

[1/2]

With a touch of simplicity…


Dekorer julen med enkle, skandinaviske indslag. Lyse stoffer brydes af med mørke detaljer og grønne bærplanter. Naturfarver som blød beige, grøn og brun giver et smukt, trendy indtryk.

I år dækker vi spisebordet i vintagestil. Sæsonens hørduge er gamle duge, som vi har farvet og givet nyt liv.

#ELLOSHOME

Textiles & fabrics

  Let there be light

   [2/2]

   … and a dash of tranquility.


   Skab et roligt og hyggeligt udtryk ved at tilføre rummet mørke naturfarver. Leg med lyskæder, tilføj tekstiler og tænk lag-på-lag til hjemmet.

   Details of Christmas

    Vintage linen

    I stedet for at fremstille nyt, valgte vi at udnytte den skat af stoffer, der allerede findes. Vi har indsamlet brugte hørstoffer fra forskellige hjælpeorganisationer. Vi har vasket, forarbejdet og farvet dem for at skabe sæsonens hørduge. Dæk op til dine kære, og lad følelsen af jul tage over.

    Vintage linen