Simplicity & Tranquility TWO WAYS OF CHRISTMAS

Årets højtider er kendetegnet ved enkelhed, ro og omsorg. Omsorg for de allernærmeste, rolig stemning og enkelhed i detaljerne. Vi viser to forskellige indretningsstile, der begge inspirerer til socialt samvær og nærhed. Den ene stil understreger simplicity – jordnære toner møder bløde, lige linjer og giver de traditionelle juledekorationer et skandinavisk udtryk. Den anden stil udstråler tranquility – mørke farver lægger grunden til en mere hyggelig, klassisk julestemning. Begge indretningsstile er bundet sammen med vores nye vintageduge i hør. For at gøre julen lidt mere bæredygtig har vi brugt gamle stoffer til sæsonens hørduge, som fås i forskellige designs. Bliv inspireret af de forskellige stilarter og gør hjemmet klar til julen.

[1/2]

With a touch of simplicity…


Loungestol Jessi 1839 DKK
Serviet Lovely i vasket hør, 4-pak 375 DKK Eucalyptus Cinerea 159 DKK

Dekorer julen med enkle, skandinaviske indslag. Lyse stoffer brydes af med mørke detaljer og grønne bærplanter. Naturfarver som blød beige, grøn og brun giver et smukt, trendy indtryk.

I år dækker vi spisebordet i vintagestil. Sæsonens hørduge er gamle duge, som vi har farvet og givet nyt liv.

#ELLOSHOME

Textiles & fabrics

  • Lovely Linen Serviet Lovely i vasket hør, 4-pak

    375 DKK

    +17 farver

Hængende Stjerne Frozen 100 cm 399 DKK

Let there be light

  • Star Trading Hængende Stjerne Frozen 100 cm

    399 DKK
  • PR Home Julestjerne Sirius 60 cm

    247 DKK
  • Markslöjd CLARA Hængende Stjerne 75 cm

    349 DKK

    +1 farve

  • Star Trading El-lysestage Milano

    899 DKK

    +1 farve

[2/2]

… and a dash of tranquility.


Ryatæppe Novara i uld 2099 DKK Stol Bell 2-pak 2799 DKK Eucalyptus Cinerea 159 DKK Tillandsia-mos 179 DKK Lagurus Lys rosa 229 DKK

Skab et roligt og hyggeligt udtryk ved at tilføre rummet mørke naturfarver. Leg med lyskæder, tilføj tekstiler og tænk lag-på-lag til hjemmet.

Details of Christmas

    Vintage linen

    I stedet for at fremstille nyt, valgte vi at udnytte den skat af stoffer, der allerede findes. Vi har indsamlet brugte hørstoffer fra forskellige hjælpeorganisationer. Vi har vasket, forarbejdet og farvet dem for at skabe sæsonens hørduge. Dæk op til dine kære, og lad følelsen af jul tage over.

    Vintage linen