At skabe frirum. Lad hverdagen flyde over i det rum, som foråret byder på - nye rum, nye tanker og ideer, der slår rod og spirer. Det er nok det, vi har brug for lige nu. Så vi inviterede Krickelin til en snak om frirum - om foråret. Her bliver orangeriet, uderummet og altanen en forlængelse af vores hjem, en overgang mellem vinter og sommer. For nu kan man mærke det. Det er dog kun en svag prikken. Nu springer knopperne ud.

At så små frø er som at skabe sine egne forårstegn. Og det at skabe noget i hånden, gør noget ved måden vi opfatter vores omgivelser på. Det tilføjer værdi, ikke kun til netop det, men til alt.

Spring seeds

Nu kan du bestille dine favoritfrø hos os. Skab dine egne små forårstegn, og lad sæsonen langsomt finde vej ind i hjemmet!

In the garden with Krickelin | Treat your product – treat yourself

Krickelin

Krickelin, eller Kristin Lagerqvist som hun egentlig hedder, er blogger, foredragsholder og iværksætter. Vi inviterede hende til en dag i et orangeri, hvor vi plantede og talte om foråret, planer for sommerens fridage og haven. Vil du se mere til Krickelin – besøg hendes Instagram-profil @krickelin.

Man siger, at det gør ondt, når knopper springer ud. Og selvom der er noget sandt i det, er der også noget meget smukt, noget meget håbefuldt i det.

Gardening

At så sine egne frø er en enestående måde at følge forårets ankomst på. At se dem vokse og spire, når varmen og lyset kommer, er som at skabe sine egne små forårstegn. Når frostnætterne er forsvundet, og planterne er klar til at blive flyttet ud, så lad dem akklimatisere sig! I starten skal du stille dem ud i kortere tid ad gangen og på den måde lade dem tilvænne sig. Beskyt gerne planterne med fiberdug de første par døgn. Derefter kan de plantes ud i bede, krukker og køkkenhave.

Seeds and supplies

    To treat your surroundings and fill them with value. It’s nothing major, but it’s a change of perspectives.

    View all products

      Det kan være svært at finde sine frirum i hverdagen. Nogle gange er man nødt til selv at skabe dem. Det er det fine ved denne kampagne, for den tilskynder netop til det.