At skabe frirum. Lad hverdagen flyde over i det rum, som foråret byder på - nye rum, nye tanker og ideer, der slår rod og spirer. Det er nok det, vi har brug for lige nu. Så vi inviterede Krickelin til en snak om frirum - om foråret. Her bliver orangeriet, uderummet og altanen en forlængelse af vores hjem, en overgang mellem vinter og sommer. For nu kan man mærke det. Det er dog kun en svag prikken. Nu springer knopperne ud.

Stol Toscana med hynde 2099 DKK Spisebord Tocci 90x180 cm 5199 DKK Stol Bell 2-pak 2799 DKK

At så små frø er som at skabe sine egne forårstegn. Og det at skabe noget i hånden, gør noget ved måden vi opfatter vores omgivelser på. Det tilføjer værdi, ikke kun til netop det, men til alt.

KRICKELIN

* Kampagnepris gælder t.o.m. 26/4.

EXTEND YOUR HOME - 20% RABAT* PÅ HAVEMØBLER INKL. NÆSTEN ALLE BRANDS

Spring seeds

Nu kan du bestille dine favoritfrø hos os. Skab dine egne små forårstegn, og lad sæsonen langsomt finde vej ind i hjemmet!

Havehandsker S Conran, brun m. blå striber 379 DKK

In the garden with Krickelin | Treat your product – treat yourself

Krickelin

Krickelin, eller Kristin Lagerqvist som hun egentlig hedder, er blogger, foredragsholder og iværksætter. Vi inviterede hende til en dag i et orangeri, hvor vi plantede og talte om foråret, planer for sommerens fridage og haven. Vil du se mere til Krickelin – besøg hendes Instagram-profil @krickelin.
Gummistøvle 3/4-model med snøre 1000 DKK

Man siger, at det gør ondt, når knopper springer ud. Og selvom der er noget sandt i det, er der også noget meget smukt, noget meget håbefuldt i det.

KRICKELIN
Gardening

At så sine egne frø er en enestående måde at følge forårets ankomst på. At se dem vokse og spire, når varmen og lyset kommer, er som at skabe sine egne små forårstegn. Når frostnætterne er forsvundet, og planterne er klar til at blive flyttet ud, så lad dem akklimatisere sig! I starten skal du stille dem ud i kortere tid ad gangen og på den måde lade dem tilvænne sig. Beskyt gerne planterne med fiberdug de første par døgn. Derefter kan de plantes ud i bede, krukker og køkkenhave.

Seeds and supplies

  • House of Flowers Havehandsker S Conran, brun m. blå striber

    379 DKK

To treat your surroundings and fill them with value. It’s nothing major, but it’s a change of perspectives.

Sofabord Bistolia Ø 60 cm
Sofabord Bistolia Ø 60 cm 1999 DKK
Spisebord Tocci 90x180 cm 5199 DKK
Loftlampe Karen 50 cm
Loftlampe Karen 50 cm 2550 DKK

View all products

  • Ellos Home Stol Toscana med hynde

    2 099 DKK
    Oprindelig pris 2 999 DKK
  • Ellos Home Siddehynde Tilde

    134 DKK 179 DKK
  • Ellos Home Solseng Pamelie

    6 499 DKK
  • Ellos Home Pudebetræk Lois

    249 DKK

    +3 farver

Stol Toscana med hynde
Stol Toscana med hynde 2099 DKK
Spisebord Tocci 90x180 cm 5199 DKK

Det kan være svært at finde sine frirum i hverdagen. Nogle gange er man nødt til selv at skabe dem. Det er det fine ved denne kampagne, for den tilskynder netop til det.

KRICKELIN
Siddehynde Brianna 149 DKK