Det er vigtigt at fejre de særlige begivenheder i livet - at holde fast i ceremonier som bryllup, dåb, student og store fester. De fylder vores liv med minder, som vi bærer med os for altid. I år ser livet lidt anderledes ud. Vi må fejre begivenheder på en anden måde, end vi havde tænkt os, men vi kan stadig fejre dem. Denne sæson har vi æren af at kunne præsentere et festligt samarbejde, som vi er meget stolte over. Selam Fessahaye er designeren, der har verden for sine fødder. En selfmade creator som står for kreativitet, mangfoldighed og mod - ting, som vi hos Ellos synes er vigtige.

Selam har ikke bare designet fire fantastiske fest-outfits men også stylet hele kampagnen, hvor du kan finde inspiration i vores brede sortiment af tøj til fest. Vi er også utroligt glade for at talentfulde Sabina Ddumba står model - den samlede kvindekraft og kreativitet i denne kampagne er det, vi brænder for. Så husk at fejre livets forskellige begivenheder lidt ekstra lige nu - det har vi virkelig fortjent.

Fashion for all by Selam Fessahaye

Selam er designeren, som Ellos har fået æren af at samarbejde med omkring forårets og sommerens festlige lejligheder. Samarbejdet startede allerede tidligere i år, da vi sammen iklædte Sabina Ddumba i en fantastisk haute couture-kjole til Elle-gallaen. Nu har den kjole inspireret til fire unikke outfits særligt designet til Ellos.

Det betyder virkelig meget for os hos Ellos, at vi har fået mulighed for at lave det her sammen med Selam - en internationalt anerkendt designer, som er ved at brede sine vinger ud og flyve ud i hele verden. Vi er så stolte over at kunne give vores kunder Selams unikke formsprog og fantastiske design, for vi synes at smukt og nyskabende design skal være for alle.
Bær et outfit signeret Selam - vi garanterer at du bliver festens midtpunkt!

Som designer skaber jeg ofte showpieces og gallakjoler til eksklusive og unikke lejligheder. Derfor er det helt fantastisk, at jeg sammen med Ellos har fået muligheden for at skabe noget lignende til et større publikum.

Selam Fessahaye

Less is more - lad forårets flotte stoffer og blide farveskala tale, når du klæder dig på til fest. Tilføj en statement piece - et par øreringe, en ring eller en stor halskæde. Simply stylish!

Ellos

Shop occasion wear