Langsomt ændrer luften sig. Noget i lyset, eller måske i vores længsel efter lyset, skifter farve. Himlen åbner sig nærmest, og rummet bliver større, noget der ligner forår siver ind gennem vinduerne. Mens vi lægger julen bag os, lader vi klare nuancer af blå og lilla markere overgangen fra det, der har været til det, der kommer. Detaljerne i boligen skifter farve i takt med himlen, og sammen med beige toner fanges forårslyset i alle hjørner af rummet. I soveværelset reder vi op i blåt og stuen iklæder vi naturlige nuancer med indslag af klare farver. Langsomt ændrer luften sig. Det er næsten ikke til at mærke, men alligevel er det en svag prikken i fingerspidserne. Men selvfølgelig er det der. Forventningen. Og verden holder vejret, mens jorden tør op og vinteren raser af.

I den nye sæson løfter vi stuen med indslag i blå og lilla. Den skandinaviske, naturtro stil danner grundlaget i rummet med lyst træ og enkle, bløde linjer. Farverne spænder fra en drømmende, støvet blå nuance til lysende kornblå.

ADDING A SOFT TOUCH – 20% RABAT* PÅ TEKSTILER FRA ELLOS HOME. * Kampagnepris gælder t.o.m. 25/1.

Curtains

    I soveværelset finder lyset langsomt men sikkert vej ind, og med sig bærer det mindet om lavendelknopper. Red op til alle forårsdrømmene med himmelblå, og lad frosten uden for vinduet blive til glitrende dug.

    Lighting

      Spring news