Frost på vinduet i soveværelset. Duften af nyvaskede lagner, grannåle fra juletræt i stuen og lyden af kaffemaskinen fra køkkenet. Den ferie som julen byder på, betyder lange dage med ingenting, iklædt nattøj. Skuespiller Claudia Galli Concha og familien ved, hvordan vinteren bedst tilbringes - sammen og med fokus på restitution. Efter at have boet et par år i Los Angeles, USA, ser familien frem til ro og afslapning i den hjembyen Stockholm. Ellos benyttede lejligheden og mødte Claudia. Tag med og lad dig inspirere!

Blødt tøj i bomuld, flonel og fleece til hjemmehygge. Lade roen sænke sig. Nu har vi snart juleferie.

Sleepwear to write wish-lists for

  • Lauren Ralph Lauren Pyjamas LRL Signature Lace Cami Top Set

    699 DKK

Leaving the States

”Vi har to hjem. Faktisk mere end det, men jeg vil altid være splittet mellem Sverige og USA. Måske er det en luksus? At have mere end et? Det ved jeg ikke. Nogle gange føles det sådan. Nogle gange er det hjerteskærende."
Claudia Galli Concha producerer en spillefilm i Sverige, og i det næste stykke tid bor familien i Stockholm. Når dagene er fyldt med arbejde, er afslappende øjeblikke værdifulde.

A season in sleepwear

  • Ellos ON OUR TERMS Morgenkåbe Lewis Velour

    599 DKK

    +1 farve

  • Ellos Collection Big-T Livia

    149 DKK 199 DKK

    +1 farve

  • Ellos ON OUR TERMS Morgenkåbe Archie

    279 DKK
    Oprindelig pris 399 DKK

    +1 farve

”Lige så meget som jeg elsker mit job, elsker jeg at komme hjem. At tilbringe en hel dag i sengen med min familie, have tid til at læse og spille spil og bare være. I julen har vi et par dage til hinanden, og jeg vil tulle rundt i min pyjamas og nyde hvert sekund,” siger Claudia med latter og længsel i øjnene.
Pyjamas LRL Signature Lace Cami Top Set 699 DKK

Making movies

Claudia Galli Concha er på trods af sin unge alder veteran i filmbranchen. Hun debuterede i en alder af tre og har siden medvirket mange produktioner. Dette er anden gang, hun producerer en spillefilm.

”Det er spændende, skræmmende og helt fantastisk. Dette år er fyldt med meget sorg og frygt, og jeg er blevet udfordret på en positiv måde både som person og i mit professionelle liv. Helt klart et år med skarpe kontraster."

Day dreaming

At komme hjem og koble af fra arbejde og omverden - at lande. Lade vinteren ruske uden for vinduet, at blive vækket af solstriber om morgenen. Små, trippende fødder, der finder vej ind i soveværelset, op i sengen og ind under dynen. Finde ro i stilheden og lade dagen gå iklædt bomuld, flonel og fleece. Sådanne øjeblikke, sådanne dage, hvor tiden er tilstrækkelig fyldt med ingenting, er alfa og omega.

"Drømme os væk for en stund. Det er det, vi skal. Lade det slå rod i hverdagen. Nu har vi snart juleferie."