Noget er forandret. Et skift i luften, et strejf af efterår. Pludselig er tilværelsen køligere, og når bladene skifter farve, har en ny rutine lagt sig til rette i hverdagen. Her må alt det der, som vi tror definerer os, falde som løvet og formulde. Tilbage står det, i virkelig er, vil og kan – et mellemrum i hverdagen.

Denne kampagne handler om alt det der, som burde være enkelt. Vi har indkapslet den, enkelheden, i hver eneste søm og fiber og skabt en kollektion som går på tværs af årstiderne og holder længe efter, at det som har været er trillet forbi. Så lad tilværelsen køle ned, lad løvet skifte farve. Og den der forandring? Lad os byde den velkommen.

Her må alt det der, som vi tror definerer os, falde som løvet og formulde. Det eneste som er tilbage er det, vi virkelig er, vil og kan.

Plus Collection

Med stort fokus på pasform udviklede vi vores koncept PLUS collections. Tøjet er nøje tilpasset så det egner sig til forskellige kropstyper, uden at det går på kompromis med komfort eller udtryk.

    Coming soon Dress Clara Hoodie Beige, Dress Clara Black

    Vi har skabt en kollektion, som går på tværs af årstiderne med fokus på enkelhed. Så lad efterårets kølige tilværelse erstatte det, som varithar været, og lad løvet skifte farve.

    New in