Tiderne har gjort, at begrebet luksus er blevet omdefineret. At være sammen med familien, at klæde sig pænt på og værne om de lykkelige stunder. Det er luksus. Sæsonens middage er skaleret ned, de er enkle og uden de store krav. Klæd dig festligt på med volumen, høje kraver og markerede skuldre. Klæd dig mere casual med enklere bluser og afslappede kjoler. Saml den nærmeste familie omkring middagsbordet, og lad vores festlige mode give det lille ekstra touch.

Selvom sæsonens højtider fejres med den nærmeste familie klæder vi os gerne i feminine linjer, skarpe skulderprofiler og glitrende kjoler.

Dining in with the family

Når stuerne fyldes med lyd - bobler af latter og stemmer. Stegeos i køkkenet, som nogen forsøger at lufte ud gennem altandøren, selvom det er alt for koldt udenfor. Duften fra forretten og fyrfadslysene blandes med sangen, der lyder svagt og lovende fra højttaleren. Varme, tryghed og lille smule forventning hænger i luften.

Spejl Johanna Ø 80 cm 1439 DKK Vinglas Bubbles 119 DKK

Perfect pieces

    Ærmer med volumen, markerede skuldre og draperede kjoler. Sæsonens mode er stærk, retro og feminin.

    Desserts, desserts, desserts

    Forret og hovedret til lyden af de små, der har sat sig foran en tegnefilm. At møde trykke blikke og smil og opdage, at du er her midt i nu'et. Lyden af kaffe, der bliver brygget i køkkenet, en varm følelse under huden og - nævnte vi smagen af dessert?

    Women – Men – Kids

    Her finder du sæsonens festmode til damer, herrer og børn.

    Dam Barn Herr

    Champagne saucer Bubbles 129 DKK
    Skjorte Yale Easy Care 249 DKK Spejl Johanna Ø 80 cm 1439 DKK
    Jakkesæt, 2 dele 1499 DKK

    Plus & Curves

      Sweet dreams

      At sidde omkring middagsbordet, selvom tallerkenerne for længst er skrabet rene. At løfte sovende krudtugler op, svøbe dem i et tæppe og bære dem ind i seng. Det der er tilbage af aftenen, hviler bag lukkede øjenlåg. Stunder af lykke, som små dråber hverdagsluksus.

      Bluse Opal Shirt 419 DKK

      What is luxury to you?