Komme langsomt tilbage, lade hverdagen filtreres ind mellem alle lag af sommer. Vågne op, strække sig og lande i noget kølende og afdæmpet. Sæsonen byder på stilrene farver, trendsikre nyheder og nærhed til alt, hvad naturen har at byde på. Elementer af træ og bløde naturlige materialer blandes med skarpe konturer og enkle detaljer i nye kombinationer. For selvom hverdagen er ved at vende tilbage, kan vi ikke lade være med at nyde solstriberne, pletterne af varme og alt det, som sommeren bragte.

Til kollektionen har vi udviklet to svenskproducerede produkter - den stabelbare stol Astrid og bomuldstæppet Alma. Vi vil lade det lokalt producerede få mere plads i hjemmet sammen med noget klassisk og bæredygtigt. Så lad efteråret finde vej ind, lad os nyde det bedste fra den skandinaviske sommer.

TREAT YOURSELF – TREAT YOUR PRODUCTS – TREAT YOUR PLANET

Made in Sweden: Astrid

Den stabelbare stol Astrid produceres i Sverige af den smålandske fabrik Wigells. Med gedigent og godt håndværk giver Wigells vores design liv. Astrid er funktionalitet i sin enkleste form – en tidløs klassiker af høj kvalitet.

Når Ellos Home nu satser på at fremhæve produkter, der produceres lokalt, betyder det, at vi har kunnet arbejde tæt sammen med lokale fabrikker, der med deres solide håndværk har givet Astrid og Alma liv og form. Det hårde og lidt kantede udtryk på stolen Astrid brydes af den afrundede stoleryg. Til tæppet Alma har vi omhyggeligt valgt en farvepalet, der passer til det skandinaviske udtryk, som vi stolt præsenterer i kollektionen. Både stolen og tæppet fanger det, kollektionen handler om – noget tidløst og stilrent med sit eget personlige touch.

JENNIFER ÅHMAN Designchef Ellos Home

Made in Sweden: Alma

Tæppet Alma er produceret på den svenske fabrik Horredsmattan. Materialet er bomuld, og tæppet findes i flere forskellige størrelser og farver. Bland bløde elementer af tekstil med lige linjer og trædetaljer – og lad det lokalt producerede få mere plads i hjemmet.

Kollektionen handler om det skandinaviske, tidløse udtryk kombineret med det lokalt producerede. Så lad basen i rummet bestå af toner og former, der lever længe, og lad detaljerne sætte trenden.

Her filtreres hverdagen ind mellem alle lag af sommer. Luk efteråret ind, men nyd lysstriberne – pletterne af varme – som sommeren bragte.

View the collection