Denne kampagne handler om tingene midt i livet. Dem, der følger os over årtier eller bare for en kort stund. Dem, vi fylder med bidder af os selv, minder og øjeblikke at dele, når vi har brug for noget nyt at fylde op med - en ny historie at fortælle. Og så handler den om alt det, som vores kroppe gør muligt. Den handler om relationerne, om fællesskabet og om at finde en vej frem i livet sammen. Her kan vi skabe nye historier, hvor alle vores sorger og vores lykke kan være det, der fører an. Det der fylder. Og hvis vi går sammen, bliver det nok som Linnea Henriksson synger. Det ordner sig.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Roshi Hoss

Hovedrollen i ”About a sofa” spilles af Roshi Hoss – influencer, skuespiller, kunstner og iværksætter. Med vores Made by Women-kampagner vil vi fremhæve kvinders arbejde og hjælpe med at skabe plads og rum til kvinder i det offentlige rum. Inden kampagnen benyttede vi lejligheden til at interviewe Roshi – læs hele interviewet her!



Læs interviewet her

Karin Kajjan Andersson

Hovedrollen i ”About a skirt” spilles af forfatter, foredragsholder og kropsaktivist Karin Kajjan Andersson. Hun bidrager til samfundsdebatten med bl.a. sin bog ”Livsviktigt: en handbok i kroppspositivt föräldraskap”, sin Instagram-profil og debatartikler. Vi vil her fremhæve hendes arbejde for en mere inkluderende og ligeværdig verden.



Læs interviewet her

Tjeklisten


Som modevirksomhed er det vigtigt for os at formidle et billede af kvinder og kvindelighed som afspejler virkeligheden – som er mangfoldigt og inkluderende. Derfor har vi lavet en tjekliste med punkter, vi hele tiden stræber efter at opfylde. En påmindelse til os og en måde for jer at få indblik i, hvordan vi arbejder for at fremme et sundt og positivt billede af, hvad kvindelighed er.

1. Vi vil altid værne om og tage ansvar for kvinden og kvindekroppen.

2. Vi bruger modeller, der viser forskelle i krop, hudfarve og udseende – vi står for inklusion og ligestilling.

3. Vi retoucherer eller justerer aldrig kroppe, men viser dem præcis som de er.

4. Vi tager stilling til ligestilling og kvinders rettigheder.

5. Fra og med 2021 vil vi uddanne vores personale internt i ligestillingsspørgsmål og inklusion.