QUICK QUESTIONS

Linnea Henriksson


Linnea Henriksson er en svensk sanger, sangskriver og producent. Udover at hun spiller en af rollerne i en af vores nyeste kampagnefilm har hun fortolket og omskrevet vores sang ”Walk with me”. Med glæde og samhørighed svømmer denne svenske version af sangen over af positivitet og en uovervindelig tro på fremtiden. I forbindelse med kampagnen lavede vi et interview med Linnea om hendes arbejde, og hvorfor hun valgte at sige ja til rollen. Læs interviewet og se filmen her!

Photograph: Johanna PeterssonMaking the song


What made you want to interpret the song?


Først og fremmest er det en meget flot sang, som Julia Jonas har skrevet, og i hendes version er der en refleksion og oprigtighed, som jeg rigtig godt kan lide. Den giver også plads til fortolkning, hvilket jeg tog til efterretning og gjorde den til noget helt andet.

Jag ville göra den råare. Som att hela låten fått lite skit under naglarna, skrapsår på knäna men mår riktigt bra ändå.

How did you interpret the song?


Jeg ville have energi! Motivation! Så jeg valgte at vende mange ting. Mol blev til dur. Refleksion blev til handling. Så ville jeg omfavne teksten med glæde og en følelse af fremgang, så jeg satte tempoet op, sendte mit vidunderlige band i studiet Rixmixningsverket på Skeppsholmen og tog producent Johan Eckeborn under armen. Jeg ville gøre den mere rå. Som om hele sangen fik lidt skidt under neglene, skrammer på knæene, men stadig føles rigtig god.Would your interpretation have sounded the same five years ago?


Nej – og det er jo heller ikke meningen. Den musik, jeg laver, er baseret på, hvem jeg er lige nu, og lige nu ville jeg lave den sådan her. Det er faktisk ret simpelt.What do you want people listening to it to hear?


Jeg håber, at man bliver smittet med lidt "pyt"-indstilling. Og at man får lyst til at ringe til sin ven. Personligt er jeg meget træt af at blive fodret med, at jeg skal være stærk, at jeg er stærk. Der er selvfølgelig mange positive ting i det, men jeg tror, at man glemmer, at det også er helt ok at være svag. At ikke kunne klare alting selv. At begå fejl eller ikke komme i mål. Det er okay, DU er okay og værdig til din og andres kærlighed og beundring. Selvom vi ikke går igennem de samme ting, er der en forståelse for, at livet går op og ned, og det er fint, synes jeg. Og vi går med hinanden gennem alt.

"Gå med mig"

Lyt til Linnea Henrikssons fortolkning af
Ellos' sang "Walk with me"Jag är personligen väldigt trött på att matas med att jag ska vara stark, att jag är stark. Det finns såklart en massa positivt i det med, men jag tycker man glömmer att det är helt jävla OK att vara svag också. Att inte orka bära allt själv. Att få göra fel, eller inte komma hela vägen. Det är okej, DU är okej och värd din och andras kärlek och beundran då med.

Making the film


What made you want to portray this role?


Musikken og filmen går jo hånd i hånd, og ved at være en del af filmen på denne måde, kunne jeg jo også være den, jeg er i musikken. Det føltes naturligt og var samtidig en sjov udfordring!In what way does the film speak to you?


Jeg kan godt lide det menneskelige. At filmen viser det som det er og ikke censurerer eller retoucherer hverken følelser eller kroppe. Den er ægte, og det synes jeg er godt, vigtigt og smukt. Derudover kan jeg godt lide, at man ikke kun følger menneskene, men også produkterne gennem livet. Fyld dem med minder og værdsætter det. Det er det, jeg selv kommer fra.Is there something you recognize from your own life?


Behovet for gode mennesker omkring mig. At gå gennem livet sammen. Det er det fineste, der findes.How was it making the film?


Det var virkelig sjovt! Kajjan var en drømmeven til at "spille" overfor. Altså, min rolle var jo ikke ligefrem svær, vel? Jeg skulle snakke grimt ved et middagsselskab, danse vildt og bade. Jeg behøvede vist ikke at lave skuespil, hvis jeg skal være ærlig, vel?

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Tjeklisten


Som modevirksomhed er det vigtigt for os at formidle et billede af kvinder og kvindelighed som afspejler virkeligheden – som er mangfoldigt og inkluderende. Derfor har vi lavet en tjekliste med punkter, vi hele tiden stræber efter at opfylde. En påmindelse til os og en måde for jer at få indblik i, hvordan vi arbejder for at fremme et sundt og positivt billede af, hvad kvindelighed er.

1. Vi vil altid værne om og tage ansvar for kvinden og kvindekroppen.

2. Vi bruger modeller, der viser forskelle i krop, hudfarve og udseende – vi står for inklusion og ligestilling.

3. Vi retoucherer eller justerer aldrig kroppe, men viser dem præcis som de er.

4. Vi tager stilling til ligestilling og kvinders rettigheder.

5. Fra og med 2021 vil vi uddanne vores personale internt i ligestillingsspørgsmål og inklusion.