#In collaboration with Signe Bay

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Tine Andrea har designet en sommerlig kollektion af velsyede styles i hør i samarbejde med os hos Ellos. Bliv inspireret af kampagnen og shop Tine Andreas kollektion her!

Made by Tine Andrea     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Emma Johansson

Tine Andrea er en kreatør fra Norge som driver Instagram-kontoen @tineandreaa, der har mere end 200.000 følgere. Her inspirerer hun med mode, billeder af skønne miljøer og glimt fra hverdagen. I samarbejde med os hos Ellos har Tine Andrea designet en tidløs hørkollektion som virkelig udstråler sommer!

Jeg ville skabe en tidløs og let sommerkollektion til enhver lejlighed. Siluetterne er klassiske, men detaljerne er det, der gør tøjet unikt. Det er styles, som du vil bruge igen og igen!

Min inspiration kommer fra skønne sommeraftener med venner og familie. En god frokost på stranden. Latter i solnedgangen. Lyden af bølgerne mod stranden. Blomster. Solbrændt hud. Minder som holder resten af livet.
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Hørshorts Suvi

Ellos Collection Hørshorts Suvi

399 DKK

Flere farver

Ellos Collection - Hørskjorte Eden

Ellos Collection Hørskjorte Eden

499 DKK

Flere farver

Ellos Collection - Maxikjole Skye i hør

Ellos Collection Maxikjole Skye i hør

599 DKK 799 DKK -25%
Ellos Collection - Hørblazer Suvi

Ellos Collection Hørblazer Suvi

799 DKK
Ellos Collection - Hørkjole Elio

Ellos Collection Hørkjole Elio

524 DKK 699 DKK -25%
Ellos Collection - Hørshorts Suvi

Ellos Collection Hørshorts Suvi

399 DKK

Flere farver

Ellos Collection - Hørskjorte Eden

Ellos Collection Hørskjorte Eden

499 DKK

Flere farver

Ellos Collection - Hørbukser Suvi

Ellos Collection Hørbukser Suvi

599 DKK

Du har set 8 af 8 produkter

Still inspired?

Hvis du ikke kan få nok af Tine Andreas-kollektionen, anbefaler vi, at du tjekker vores øvrige sortiment ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.