#In collaboration with Signe Bay

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Signe Bay har, sammen med os hos Ellos, designet duge og servietter i hør, servietringe og en blomstersky – alt sammen for at skabe en vinteropdækning med et harmonisk og roligt udtryk. Denne kollektion handler om det fællesskab, som den kommende sæson byder på. Lad det være enkelt – byd vinteren velkommen i alle hjemmets hjørner.

Made by Signe Bay     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    



#Made by Signe Bay

Signe Bay er fotograf, stylist og Creative Director fra Danmark. Hun står bag Instagram-kontoen @signebay med mere end 280.000 følgere. Her inspirerer hun med billeder af interiør, mad og blomsterarrangementer. I samarbejde med Ellos har Signe vævet vinteren ind i en kollektion som supplerer sæsonens borddækning. Tilføj dit yndlingsporcelæn – nyt som gammelt – og lad alt det, som skal komme sive ind i hjemmet.

Jeg finder meget inspiration i naturen og årstidernes skiften og deres forskellige farver – så med denne kollektion ville jeg bringe lidt varme og lys ind i de kolde og mørke vinteraftener.

Kollektionen har organiske former, masser af tekstur og naturlige farver, da jeg ønskede at få naturen ind i rammerne og understrege en afslappet og hjertevarm atmosfære omkring bordet. Ellos er en del af mange familiers hverdag og særlige begivenheder, og jeg var så beæret og begejstret over at blive inviteret til at bidrage til stemningen i folks hjem!

SIGNE BAY
#Staycation

Kollektionen er præcis som jeg forestillede mig – og mere til! Jeg ville have, at servietringene skulle have en organisk fornemmelse og et mat look. Hørdugene og servietterne har netop den tekstur, jeg ønskede, en perfekt kombination af blødhed og råhed. Blomsterskyen er den naturlige tilføjelse til en stemningsfuld og festlig borddækning. Den strider imod enhver praktisk funktion, og jeg elsker det. Den tilføjer æstetik til borddækningen.

Kop/Skål Ally 79 DKK Tallerken Thea Ø 21 cm, 2-pak 209 DKK

Hvis jeg skulle dedikere kollektionen til nogen, ville det være til alle, der gerne vil dække et varmt og afslappet bord ved de kommende festligheder og samle familie og venner omkring det. Jeg håber virkelig, at de vil nyde kollektionen!

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har set 0 af 1 produkter