#In collaboration with Marie Olsson Nylander

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Efterårets tæppekollektion står tv-profil og indretningsarkitekt Marie Olsson Nylander for. Sammen med os hos Ellos har Marie vævet blødt indbydende farver ind i uldtæpper i forskellige størrelser og udførelser.

Her får efteråret lov at tage plads med sine jordnære farver og bløde kontraster. Det kræver ikke mere end det at opdatere dit hjem til en ny årstid. Lad rummet være som det er, og tilføj blot detaljer i tekstil for at skabe en indbydende atmosfære. Find inspiration i Maries tæpper og stil – lad efteråret finde plads.

Made by Marie Olsson Nylander     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Jeg ville skabe tæpper, som jeg gerne selv vil have, men som jeg endnu ikke har fundet. Bløde, skønne teksturer med jordnære farver, som nemt passer ind i hjemmet. Detaljer som giver efterårsstemning, uden at man behøver gøre andet ved rummet.

Vi har arbejdet med rigtig blød uld af høj kvalitet. Netop uld kan give mange forskellige teksturer – den kan føles som bomuld, den kan kradse, den kan være grov. For mig var det vigtigt, at tæpperne er bløde og behagelige at sætte fødderne på.

Jeg arbejder gerne med vintage og kombinerer nyt med gammelt i min styling. Det uventede, det unikke og personlige er det, der sætter hele stemningen i et hjem, synes jeg. Og det er en stemning, man ikke rigtigt kan købe sig til, men som kommer efter mange års liv, engagement og hverdag.

Indretning skal være levende. For mig er det en kunstform, jeg elsker at blande forskellige ting og tilføje unikke detaljer og dekorationer. Det har været virkeligt sjovt at få lov at skabe sin egen kollektion af tæpper – som at stå i en slikbutik og udvælge sine absolutte favoritter!

#Staycation

Made by Marie Olsson Nylander